Állítólag én lehetetlent kívánok, ha a páromtól várok egyszemélyben mindent, lehessen vele színházba menni, lelki életet élni stb...Ti mit nem tudtok megélni a partneretekkel?
Bocs, nem megbantani akartalak, de a leirasodbol ilyennek tunsz.
En amugy pl jarok neha muzeumba es ezt 2 baratnőmmel szoktam megtenni. Most ha csak a programot nezzuk, nők közt joval hamarabb talalsz magadnak tarsasagot a programjaidra.
Ez nagyon irreális elvárás, ha olyan párt akarsz, akit konkrétan ugyanaz érdekli, ami téged, akkor te saját magaddal akarnál kapcsolatot, a saját masolatoddal, ami nyilván abszurd. Lehetnek olyan dolgok, amik neked fontosak, és ezt keresed a másikban, de minden egyszerre lehetetlen. Nekem pl fontos volt, hogy a párom szeressen olvasni, ez így oké is, de nem ugyanazokat szeretjük, ez miért lenne baj? Van olyan barátnőm, aki igen, vele tök jól meg tudom beszélni, hogy milyen krimit meg thrillert olvastam, a férjem viszont a misztikus meg scifi sztorikat szereti.
Vagy pl ő kondizni szeret, én meg úszni. Viszont biciklizni és túrázni mindketten szeretünk. Az élet fontos kérdéseit nagyjából ugyanúgy látjuk, sokszor szinte érezzük egymás gondolatát, hihetetlenül egy hullámhosszon vagyunk, ostobaság lett volna tovább keresni bárkit, akivel még ennél is jobban passzolunk, hiszen ő meg én nem ugyanaz a személy vagyunk, és őszintén szólva nem is szeretnék saját magam férfi verziójával együtt lenni, az már egyszerűen sok lenne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!