A karácsonyi az emberek akik alapból is utálják a másikat, ilyenkor dupla annyira utálnak mindenkit? 2 boltban voltam ma, mind a kettőben 2-2 vásárló ordított egymással.
Figyelt kérdés
dec. 23. 16:59
1/8 anonim válasza:
Boldog karácsonyt!
Remélem az új évben megtanulsz a saját anyanyelveden helyesen és értelmesen írni! Amit írtál, az úgy, ahogy van, teljesen értelmetlen. Mit akartál közölni?
2/8 anonim válasza:
Egy rakás boltban voltam az elmúlt napokban, és sehol nem hallottam, hogy bárki bárkivel ordított volna.
3/8 anonim válasza:
Karácsony sok embernek stresszes.
Hetek óta görcsben van a gyomrom mert mindenki ki fog akadni, hogy nem vettem elég drága ajándékokat. Nem telt jobbra, szar volt ez az év.
Aztán ott vannak a rokonok akikkel órákat kell jópofizni közben minden apróságba belekötnek.
4/8 anonim válasza:
Egyértelműen igen. Karácsonykor az emberek még elviselhetetlenebbek, idegbetegebbek, mint máskor, qrvaanyáznak, elküldik a másikat a halál f.szára.. Azon se lepődnék meg, ha élve kibeleznének. Nekik erről szól az ünnep. Kellemes karácsonyt! 🙂😊😊😉🎄🎄
5/8 anonim válasza:
Igen' karácsonykor az emberek sokkal ingerlékenyebbek, stresszesebbek. Szörnyű lett az ünnepi időszak. Gyűlölettel teli.
6/8 anonim válasza:
Mi ezzel a probléma? Őszinte szeretettel küldték egymásnak a gyűlöletet :)
7/8 anonim válasza:
Teljes mértékben a kis magyar valóság ilyen. Az jó dolog, hogy 1-1 embernek ez nem tetszik, de ezzel még semmi sem változik, ha a többi kb. 9,6 millió meg nem akar ezen változtatni/nem érzi problémának/meghunyászkodik/vagy totál élvezi a dolgot/ esetleg mást akar.
8/8 anonim válasza:
Szeresd felebarátodat, - segít ebben a szatyrodban lévő flex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!