Kezdőoldal » Ünnepek » Karácsony » Az emberek a munkahelyükön...

Az emberek a munkahelyükön miért érzik szükségét annak, hogy karácsony előtt, idézem "eszem- iszom"- ot rendezzenek akkor is, ha az ott dolgozók nem éppen a legnagyobb haverságban vannak egymással? Maga a közös édességevés, hulla fáradtan a másik

Figyelt kérdés
monológjának hallgatása kit villanyoz fel?

dec. 18. 23:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
24%

Ez is az ún. “csapatépítés”, a közösségépítés, erősítés része.

Munkán kívüli beszélgetés, olyanokkal is váltasz szót, akivel máskor nem, mert nincs rá idő, lehetőség.

Van, ahol ilyenkor jutalmat is osztanak.

Egy ilyen mini “party” után már a munkakapcsolatra is pozitívan hathat.

dec. 18. 23:34
 2/12 A kérdező kommentje:

Ez egy önző rendezvény.

Az erőszakos monologizálókat hallgatják a normálisak, akiknek leszívják az agyukat.

Plusz én nem szeretek sütiket zabálni úgy, hogy más téma, program híjján, többen azzal csesztetik a nem evőket, hogy miért nem eszel?, egyél ebből, egyél abból... A szokásos blablabla🤮

dec. 18. 23:54
 3/12 anonim ***** válasza:
63%
A legtöbben élvezik. Én nem. Kibírom. Én sem szeretem a sztenderd zsíros, cukros kajákat, édességeket, általában kiválasztok egy tűrhetőbb kis darab ételt és azt sokáig majszolom vagy észrevétlenül kidobom.
dec. 19. 06:27
 4/12 anonim válasza:
100%
Nálunk karácsonyi ebéd van. Én már pár éve nem megyek el rá. Annyira destruktív a légkör a munkahelyemen, hogy nem vagyok kíváncsi az egészre
dec. 19. 09:07
 5/12 anonim ***** válasza:
100%
Sosem vettem részt egy céges karácsonyi elmebajon sem.
dec. 19. 09:53
 6/12 anonim ***** válasza:
100%

Ezeket a vezetés élvezi max, hogy vállon veregethetik magukat, hogy lám, egy nagy boldog család vagyunk itt az XY cégnél.

A csapat nem épül, mert pontosan tudja mindenki, hogy az a HRes Kati, akinek az a munkája, hogy a cég érdekeit védje, vagy Szabolcs a menedzser, aki szintén azért vsn tartva, hogy pénzt teremtsen a cégnek, ugyanúgy nem engedheted el magad mint egy normál munkanapon.

10ből 10 dolgozó boldogabb lenne ha megkapná ennek az árát prémiumként, és békén lenne hagyva.

És kb 80 dolgozó a 100ból nem állna szóba egy kollégájával sem, ha munkán kívül ismerte volna meg, és ha valamelyik felmond, az életbe nem találkoznának újra.

dec. 19. 12:30
 7/12 A kérdező kommentje:
6- os összefoglalta, amit érzek ezzel kapcsolatban.
dec. 19. 12:42
 8/12 anonim ***** válasza:
100%
Nem kötelező eljárni. Én sem járok, mert bullsh.t az egész :D
dec. 19. 15:32
 9/12 anonim válasza:
0%
Én kifejezetten szeretem, jóban vagyok a kollégákkal, nem okoz gondot 2 óráig kötetlenül beszélgetni. Én is sütöttem sütit, mindenki hozta a sajátját, főnökség vett pezsgőt és kb. ennyi volt. Szerintem aranyos szokás.
dec. 20. 12:46
 10/12 anonim ***** válasza:
56%
Nálunk van ilyen ev vegi party ami nem is karacsonyi temaju, hiszen multi ceg es sokan nem is keresztenyek, szal karacsonyi alapbol nem lehet. Ilyenkor ingyen be lehet kúrni, meg kizabálni a céget. Csak emiatt megyek oda, bem másért.
dec. 20. 13:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!