Az emberek a munkahelyükön miért érzik szükségét annak, hogy karácsony előtt, idézem "eszem- iszom"- ot rendezzenek akkor is, ha az ott dolgozók nem éppen a legnagyobb haverságban vannak egymással? Maga a közös édességevés, hulla fáradtan a másik
Figyelt kérdés
monológjának hallgatása kit villanyoz fel?dec. 18. 23:28
11/12 anonim válasza:
Am en nem beszelek a kollegakkal mert multis ceg, magyarul nem tudnak van aki angolul sem.
12/12 anonim válasza:
30 fős cégnél dolgozom, nálunk volt értelme szerintem. Egész évben nagy hajtásban voltunk, alig jutott idő emberként odafigyelni a másikra. Beszélgettem a karácsonyi bulin jó pár olyan emberrel, akire év közben nem jutott időm, és úgy érzem ez a kapcsolódás a munkakapcsolatunknak is jót fog tenni.
Nálunk mondjuk az a 30 fő is kisebb klikkekre bomlott, ha valahol egy számomra zavaró monológot kellett volna hallgatnom, simán odébbállhattam volna másik társaságba.
Az meg, hogy melyik cégnél mennyire jól működik ez, más kérdés, csak azt szerettem volna szemléltetni, hogy van, ahol jó szokás (még ha alapból én sem ezekkel a kollégákkal akarom tölteni a szabadidőmet).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!