Mit vegyek egy 19 éves fiúnak, a barátomnak karácsonyra?
Figyelt kérdés
Tudom hogy nagyon elhúztam ezt az egészet, mar a szüleimnek megvettem az ajandekukat de amikor a barátomat kerdezgettem mit szeretne azt mondta semmit,mindene megvan és azt mai napig mondja. Anyával pénteken tervezunk elmenni valamilyen drogériaban nézelődni esetleg valamilyen jó illatú parfümert. De őszintén nem tudom mit lehetne. Legon gondolkodtam de elvetettuk az otletet az árak miatt. Ruhán is gondolkodtam még, azon belül egy pulcsin de nyáron szulinapjara kapott még tőlem úgyhogy nem tudom mennyire lenne gáz ha megint vennék neki? Biztosan fogok csinálni egy szemelyesebb dolgot is (írni egy levelet még talán hajtogatni papirbol valamit neki). Kedvenc edessegei, italait is megveszem. Szerintetek még mit lehetne?tegnap 19:34
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!