Ha valaki reggel, indulás előtt zuhanyzik akkor ugye nem lehet büdös később?
Figyelt kérdés
Reggel felkel, indulás előtt lezuhanyzik rendesen, fogat mos meg minden egyéb tisztálkodás megtörténik akkor ugye nem lehetséges az hogy büdös legyen az illető később a nap folyamán? Nincs semmi betegsége ami miatt büdös lenne, nem használ parfümöt se csak dezodort (abból is max 2-3 fújás mindkét oldalra). Így mennyire valószínűtlen, hogy büdös lenne?jan. 27. 03:11
1/8 anonim 

válasza:

Attól még simán megizzadhat munkába menet, vagy a nap folyamán főleg, hogy most rétegesen kell öltözni.
2/8 anonim 

válasza:

Nem biztos,lehetséges,hogy bödös lesz,ha olcsó ócska műanyag ruhaneműket visel,főleg nyáron.Este kell fürödni,reggel minek?Az alvástól nemigen lesz büdös meg koszos az ember.
3/8 anonim 

válasza:

De, ha pl.: nem feltétlen törülközik meg rendesen.
4/8 anonim 

válasza:

Én nem szoktam az lenni, de nem mindegy, milyen dezodort használsz, nekem az aluminium mentesek pl nem használnak, olyan volt már, hogy azzal büdös lettem, de szerencsére volt nálam másik (fújós) a táskában, az megoldotta, aztán vettem inkább hazafele alumíniumosat :D (Mert a golyós szerintem jobb, fújós más miatt volt nálam.)
De lehetsz büdös akkor is, ha van valami betegséged, a szád is lehet büdös, ha nem törlöd meg rendesen a nemiszerved, akkor lehet pisaszagod is, de ez is inkább nyáron probléma, a 30+ fokban elég pár csepp az alsóneműn és az elkezd bűzölögni, én nyáron emiatt nedves törlőt is használok.
5/8 anonim 

válasza:

Vannak betegségek, amiktől bizony lehet. Az se mindegy mit eszik, a büfi étel kipárologhat. Stressz is rendesen bekavarhat. Egy kollégámnak pl stressz-izzadása van, elképesztő hagymaszaga van.
6/8 anonim 

válasza:

A reggeli zuhany nem zárja ki azt, hogy utána leizzadjon, mert mondjuk rohannia kellett munkába, vagy délelőtt kimelegedett, vagy stressz érte és izzadt miatta.
7/8 anonim 

válasza:

Ezért sincs értelme indulás előtti zuhanynak. Nagyon-nagyon ritka az, hogy én a nap első felében zuhanyozzak vagy fürödjek.
8/8 anonim 

válasza:

Ez önmagában nem feltétlen gátolja meg a bebüdösödést. Lehet olyan szervi baja, amitől büdös, akármennyire odafigyel a tisztálkodásra. Nem megfelelő minőségű műszálas / "műanyag" ruhába, zokniba, cipőbe simán be lehet büdösödni. Ha megizzad, mert mondjuk siet vagy túl sokat kell gyalogolnia a testsúlyához képest, akkor is lehet büdi, főleg ha nem étkezik egészségesen mellé. Illetve az sem mindegy, hogy milyen közegben van. Van, amikor nagyon durván átveszi valakinek a ruhája a körben lengő szagokat - itt azok vannak hátrányban, akik sokat cigiznek vagy a környezetükben sokan sokat cigiznek, illetve akik mondjuk kifejezetten olyan munkakörökben dolgoznak, ahol sok a szag (pl. aki vendéglátásban dolgozik konyhán).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!