Csak én nézek körbe sokszor elalvás előtt meg mielőtt elindulok otthonról, hogy minden ajtó be legyen zárva, minden ki legyen húzva, minden rendben legyen, stb?
Ez inkább arra irányul, hogy én kb 5x körbe nézek elalvás meg indulás előtt is mindent.
És sosem tudnék még napközben sem csak úgy spontán elaludni, úgy, hogy ne ellenőriznék végig mindent.
Más is van így ezzel?
Én is ilyen vagyok :)
Lelki oka is lehet talán, vagy csak szimplán túlaggódsz mindent.
Napközben nem, de ha elmegyek mondjuk hétvégére akkor végig csekkolom a lakást. Igaz nekem az ajtó zárás "reflex" mindig benne hagyom a kulcsot belülről (egyedül élek).
Mondjuk nekem a "szeánsz" az a rendrakás, reggel indulás előtt elmosogatok, elpakolok. Vagy még este alvás előtt megteszem ezeket. Ablakokra szoktam figyelni, mert ott bever az eső.
Soha.
Napközben, ha egyedül vagyok otthon (ami persze ritkán fordul elő) simán elszunyókálok úgy, hogy a bejárati ajtó nincs bezárva.
Hozzáteszem: kiváló a közbiztonság környékünkön.
Éjjel pedig, ha nem is gyakran, de évente többször megesik, amikor én fekszem le utolsónak, hogy egy lámpát véletlenül felkapcsolva felejtek a lakásban (másik helyiségben), úgy alszom el.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!