Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Csak én nézek körbe sokszor...

Csak én nézek körbe sokszor elalvás előtt meg mielőtt elindulok otthonról, hogy minden ajtó be legyen zárva, minden ki legyen húzva, minden rendben legyen, stb?

Figyelt kérdés

Ez inkább arra irányul, hogy én kb 5x körbe nézek elalvás meg indulás előtt is mindent.

És sosem tudnék még napközben sem csak úgy spontán elaludni, úgy, hogy ne ellenőriznék végig mindent.

Más is van így ezzel?

2021. ápr. 19. 15:05
1 2
 1/14 anonim ***** válasza:
9%
Csak a paranoidok.
2021. ápr. 19. 15:07
 2/14 anonim ***** válasza:
95%
Jelen.
2021. ápr. 19. 15:07
 3/14 anonim ***** válasza:
95%
Elalvás előtt nem olan nagy intenzitással, más esetben igen, én is
2021. ápr. 19. 15:11
 4/14 anonim ***** válasza:
96%
A párom is ilyen, kicsit kényszeres.. de talán nem is baj, mert én meg baromi szétszórt vagyok :D
 5/14 anonim ***** válasza:
96%

Én is ilyen vagyok :)

Lelki oka is lehet talán, vagy csak szimplán túlaggódsz mindent.

6/14 anonim ***** válasza:
100%
Nem csak te, én is.
2021. ápr. 19. 15:22
 7/14 anonim ***** válasza:
100%
Párom is ilyen. Megkérdezi, hogy ugye bezártam-e az ajtót, és miután mondom hogy "igen", megy csekkolni.
2021. ápr. 19. 15:28
 8/14 anonim ***** válasza:
100%

Napközben nem, de ha elmegyek mondjuk hétvégére akkor végig csekkolom a lakást. Igaz nekem az ajtó zárás "reflex" mindig benne hagyom a kulcsot belülről (egyedül élek).

Mondjuk nekem a "szeánsz" az a rendrakás, reggel indulás előtt elmosogatok, elpakolok. Vagy még este alvás előtt megteszem ezeket. Ablakokra szoktam figyelni, mert ott bever az eső.

2021. ápr. 19. 16:05
 9/14 anonim ***** válasza:
92%

Soha.

Napközben, ha egyedül vagyok otthon (ami persze ritkán fordul elő) simán elszunyókálok úgy, hogy a bejárati ajtó nincs bezárva.

Hozzáteszem: kiváló a közbiztonság környékünkön.

Éjjel pedig, ha nem is gyakran, de évente többször megesik, amikor én fekszem le utolsónak, hogy egy lámpát véletlenül felkapcsolva felejtek a lakásban (másik helyiségben), úgy alszom el.

2021. ápr. 19. 16:12
 10/14 anonim ***** válasza:
100%
Napközben gond nélkül elalszom úgy, hogy nincs bezárva a bejárati ajtó. Viszont éjjel, elalvás előtt, valamint indulás előtt is többször körbe megyek megnézni, hogy minden ablak csukva van-e, gáz elzárva, kávéfőző és társai kihúzva, bejárati ajtó becsukva.
2021. ápr. 19. 17:00
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!