Csak én nézek körbe sokszor elalvás előtt meg mielőtt elindulok otthonról, hogy minden ajtó be legyen zárva, minden ki legyen húzva, minden rendben legyen, stb?
Ez inkább arra irányul, hogy én kb 5x körbe nézek elalvás meg indulás előtt is mindent.
És sosem tudnék még napközben sem csak úgy spontán elaludni, úgy, hogy ne ellenőriznék végig mindent.
Más is van így ezzel?
"azért égett le a háza, mert egy mobiltöltőt bedugva felejtettek estére"
Na, ez érdekes. Rendszeresen éjszaka szoktam tölteni a mobiltelefonomat. Az ágyam közelében, a fejemnél.
Mitől lenne ebből tűz?
Vannak tölthető elemjeink is. Azokat is néha éjjel töltöm (este ráteszem, reggel leveszem).
Nem értem, ez miért volna veszélyes. Ennyi erővel akkor a hűtőszekrény is felgyújthatja a lakást. Vagy a számítógép szünetmentes egysége. Vagy a riasztó, ami szintén a hálózati feszültségre van kapcsolva. Vagy a morzsaporszívó töltője (gyorsan lemerül, így praktikusan mindig töltőre van téve).
Azért azt megkérdezném, hogy milyen korú huzalozás van ott a falban, hány évesek az aljzatok, és ami a legfontosabb: szakember csinálta-e szabályosan, vagy a sógor haverja bütykölte össze annak idején?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!