Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit gondoltok egy olyan...

Mit gondoltok egy olyan huszonéves nőről, aki facebookon a történetébe állandóan jóképű férfi színészeket tesz ki?

Figyelt kérdés
Ez ilyen "éhes disznó makkal álmodik" dolog lehet?

2023. máj. 4. 18:12
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
29%

Mert nincs hús-vér férfi az életében, aki a testi-lelki igényeit rendesen kielégíteni, ezért ezek a színészek válnak ilyen "pótlékká". Ha lenne egy rendes férfi, akkor ugyanúgy elismerné, hogy XY hú, de jó színész (ha imádja a színházat), de nem posztolgatna állandóan róluk.

Az elöző válaszolók meg úgy csinálnak, mintha ez teljesen normális lenne. Persze, jobb mintha a reggelijéről vagy termékekről posztolna, de itt láthatóan van egy minta..

2023. máj. 5. 07:47
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Hogy filmrajongó, és mint a nők többségének, tetszenek neki a helyes pasik. Max azt gondolnám: Tuti nem leszbikus XD
2023. máj. 5. 10:18
 13/18 anonim ***** válasza:
62%

11:

Attól, hogy boldog gázasságban élek, még megnézek más szép nőket is. Nem posztolgatom, de nyilván van aki meg igen. Teljesen értelmetlen ebbe belemagyarázni bármit is. Ha sportmotorokat posztolna, akkor az minek a hiányára utalna? És ha vele azonos nemű színészeket?,

2023. máj. 5. 10:21
 14/18 anonim ***** válasza:
26%
Hát pedig az teljesen más, ha a rajongás tárgya egy motor... Nem véletlenül nem posztolgatod a szép nőket, pont ez különböztet meg a kérdésben leírt nő lelki világától. Elgondolkodtál már vajon, hogy miért nincs erre igényed? Nem baj, nem kell egyetértenünk. Te belemagyarázásnak hívod, én meg úgy látom, hogy csak a felszínen mozogsz és nem tudsz a sorok között olvasni.
2023. máj. 5. 13:34
 15/18 anonim ***** válasza:
75%

14:

Ezek színészek a kérdező szerint. Ez egy tematikus érdeklődés. Ugyanaz mint mikor fiúbandákat tesznek ki a tinilányok a falukra, vagy mondhatnám anyósomat, akinek régebben egy rakás férfi sportoló volt a falán egy olyan sportágból, amiért rajongott.

2023. máj. 5. 14:50
 16/18 anonim ***** válasza:
67%
És igen, elgondolkodtam: én eleve nem sokat posztolok, mert introvertált vagyok, nem feltétlenül osztom meg az érdeklődésemet, de vannak akik igen.
2023. máj. 5. 14:50
 17/18 anonim ***** válasza:
Miert nezed meg?
2023. máj. 27. 01:43
 18/18 NTBS ***** válasza:
Semmit.
2023. jún. 6. 07:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!