Mit gondoltok egy olyan huszonéves nőről, aki facebookon a történetébe állandóan jóképű férfi színészeket tesz ki?
Figyelt kérdés
Ez ilyen "éhes disznó makkal álmodik" dolog lehet?2023. máj. 4. 18:12
1/18 anonim válasza:
Semmit nem gondolok.
De mindenképpen szimpatikusabb, mint aki mindent kipakol magáról és ott éli az életét.
2/18 anonim válasza:
Semmit. Legfeljebb eldöntöm, hogy szerintem jó vagy rossz az ízlése.
4/18 anonim válasza:
Miért, ronda palikat kéne kitennie? 🤣 vagy azt posztolgatni mit evett, esetleg mekkorát kulázott?
5/18 A kérdező kommentje:
Akkor inkább úgy kérdezem, hogy miért csinálja ezt?
2023. máj. 4. 19:08
6/18 anonim válasza:
Mert neki ez tetszik. Mi más ok kéne rá? Inkább az a kérdés, neked ez miért fáj annyira hogy kérdést írsz ki róla?
7/18 anonim válasza:
Miért, talán minden órában annak az agyhalott Minions Idézetek oldalnak az idiótaságait kéne posztolgatnia? Mert nekem meg azzal van tele a hócipőm.
8/18 A kérdező kommentje:
Csak kíváncsiságból kérdeztem meg, mert nem értem miért, ennyi.
Esetleg magányos lehet vagy ilyesmi?
Vagy csak úgy kirakja mert miért ne?
2023. máj. 4. 19:36
9/18 anonim válasza:
Mert kedveli ezeket a színészeket. Nem kell ezt túlkomplikálni.
10/18 anonim válasza:
Kérdező, te magányos vagy, mert mások posztjain ennyit pörögsz?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!