Huszonéves szívbeteggé lett fiam minek képezze át magát ha nem végezhet többet fizikai munkát és iskolában végig gyenge volt?
Figyelt kérdés
ilyen mint informatika meg legyen mérnök, jogász sajnos nála kiesik, középsulit is alig tudta a is elvégezni. amíg nem lett ez a szívbetegsége tetőfedőként dolgozott, de sajnos a betegsége miatt nem végezhet többé nehéz fizikai munkát2022. okt. 10. 19:00
1/16 anonim válasza:
Irodai munkásnak szinte bárkit felvesznek és nem jár semmilyen fizikai megerőltetéssel.
2/16 anonim válasza:
Postai, banki ügyintéző
Irodai ügyintéző
Szállodai recepciós
Kórházi adminisztrátor
4/16 anonim válasza:
biztonsági őr, sofőr, gépjármű oktató,
7/16 A kérdező kommentje:
Olyan szakmára gondoltam amiből meg is tud élni.
2022. okt. 10. 19:46
8/16 anonim válasza:
:D vicces. A szakemberek akik meg is élnel (pl burkoló, asztalos stb) mind fizikai munkát végeznek.
Ha nem lehet jogász/informatikus, mert a középsulit is alig végezte el és képtelen tanulni, akkor fogadja el, hogy nem fog megélni.
Én is szeretnék olyan munkát ahova nem kell tudnom/tanulnom semmit és dől a lé, de sajna erre születni kell.
A középsuli nekem sem volt egyszerű menet, de rájöttem 20 évesen, hogy ha nem akarok kulimunkát végezni alamizsnáért, akkor meg kell emberelnem magam és tanulnom kell mint állat. Ha várom a csodát mint a fiad, akkor én sem vittem volna semmire.
9/16 anonim válasza:
Pontosan milyen szívbetegség, mert ismerősöm szívritmuszavarral gyárban dolgozik!
10/16 A kérdező kommentje:
Ő is megélt, jól élt, jobban mint én amig nem jött ez a mocsok betegség nála. Még autót sem vezethet egyedül többet
2022. okt. 10. 20:10
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!