Szerintetek nevetségesen hat az, ha egy huszonéves, egyedülálló gyerek vesz magának egy böhömnagy, 5 méter hosszú, régi prémium autót? Nagyon látszik ebből, hogy kompenzálni akar valamit?
Végül is teljesen átlagos egy huszonéves fiatal egy luxus Mercedesz S500 kocsiban.
Mindenhol ilyet látni, nem gondolod?
Nyugodtan vedd meg.Olyan,mint amikor beugrok soppingolni . Kell es kesz. Ne erdekeljen,mit gondolnak.
Ez csak egy kiegeszito,mint az orad vagy a telod.
Lattatlanban mondom,h a Volvo oreges a merci inkabb fiatalos.
Fekete matt borhatasu fenyezes,bordo szinbor karpit ,faberakas,diszcsikok.
A legtöbb tini/huszonéves fiatal (főleg férfi) szeretne kitűnni a tömegből azzal, hogy van egy menő autója, tehát ez általánosnak mondható.
Abba viszont érdemes vásárlás előtt belegondolnod, hogy egy 2000-2005-ös autóra jó eséllyel nagyon sokat kell majd költened, mivel 17-22 év alatt nagyon durva kopáson megy át minden egyes alkatrész, főleg, ha használva is volt az autó. Emellett érdemes azt is megjegyezni, hogy a 480-as benzinár már nem sokáig marad, helyette pedig lesz majd 8-900.
A Volvót elvileg olcsóbb fenntartani, mint egy Mercit, meg jóval megbízhatobb is.
Nem baj az, ha öreges, én szeretem a retro stílust. Imádom a régi S60/S80 hatalmas műszerfalát, a hatalmas gombokkal! Kicsit olyan érzés, mint ha egy teherautóban ülnék! Ezt szeretem, ami nagy és durva. Nem tetszenek az új autók a gömbölyű formájukkal és az érintőképetnyős műszerfalukkal..
A Merciből a régi kockalámpás tetszik. De szerintem a Mercedes is elég öreges, a fiatalok körében inkább a BMW vagy az Audi a menő. Nem sok fiatalt ismerek, akinek Mercedese lenne.
A benzinárstopot nemrég hosszabbították meg, szerintem decemberben is megfogják, legalább a fűtési szezon végéig, addigra meg csak lejjebb megy. De amúgy nem járnék vele sokat.
A fenntartási költsége ma már egy 50-es robogónak is elég durva, ha becsületesen viszed rendszeresen szervizre, pedig arra még adók sincsenek, meg a köt. biztosítást és a regisztrációt is megúszhatod.
Ha nincs havonta min. egy százasod csak az autódra (ritka használat esetén), biztos nem vágnék bele.
Egyébként szólok, hogy a Dow Jones egy hajszálra van attól, hogy átessen egy 90 éve tartott támaszon, ha pedig ez megtörténik, kezdetét veszi a történelem eddigi legdurvább gazdasági válsága, ami a munkahelyek egy nagy részének megszűnésével és tömeges éhezéssel fog járni. Emiatt pedig én inkább vennék pár tonna babkonzervet, mint használt autót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!