Miért várják el ezt a nők?
Van egy nagyon rendes haverom. De amikor elhívtam valamelyik héten szórakozni, azt felelte, hogy megkérdezi a barátnőjét.
És így magamban felmerült a kérdés: Ez most komoly ? Miért kéne megkérdezni ?
Egy kapcsolat nem attól jó, hogy szabadteret adsz a másiknak ? Nem értem igazából mi ez a nőknél.
Mindenre engedélyt kell kérni? Személy szerint tuti kiborulnék.
Ez sokminden lehet. Lehet az, amire te gondolsz, hogy náluk tényleg ez az engedélykérősdi megy (fordítva is van ilyen szép számmal sajnos). Lehet az is, hogy csak megkérdezi, hogy nem ütközik-e valamivel a dolog, ezzel szerintem nincs semmi gond, sokkal rosszabb, ha igent mond, aztán otthon kiderül, hogy vagy már meg van beszélve akkorra valami, vagy közben a barátnője valami fontos dolog miatt számítana rá épp akkor, és emiatt le kell mondania a veled megbeszélt programot.
Na és igen, lehet, hogy ez csak kifogás, ezt is rengetegen alkalmazzák. Adásvételi csoportokban rendszeres akár 100 forintos tételeknél is, hogy megvenné valaki "csak még megbeszélem a férjemmel", ami egyértelműen kamu, csak annyit jelent, hogy még nem döntötte el, hogy kell-e neki. A te esetedben simán lehetett ugyanez. Talán eljönne, ha jobb dolga nem adódik. A "megkérdezem a barátnőmet" ezt szokta jelenteni sok esetben.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!