Miért várják el ezt a nők?
Van egy nagyon rendes haverom. De amikor elhívtam valamelyik héten szórakozni, azt felelte, hogy megkérdezi a barátnőjét.
És így magamban felmerült a kérdés: Ez most komoly ? Miért kéne megkérdezni ?
Egy kapcsolat nem attól jó, hogy szabadteret adsz a másiknak ? Nem értem igazából mi ez a nőknél.
Mindenre engedélyt kell kérni? Személy szerint tuti kiborulnék.
Megértem, de ez nekem már sok lenne. Engedélyt kérjek ? Kitől ?
Felnőtt emberek vagyunk. Plusz a haverokra is szükség van, nem csak a nőkre.
Lehet a barátnője tervezett valami programot arra a napra, és ezért akarta megkérdezni.
De mondjuk ha nem ez történt, és ténylegesen engedély kell ahhoz hogy a barátaival legyen az nagyon gáz, és ezt nőként írom. Lekorlátozni a saját partneredet, megmondani neki mit és hogyan csináljon a személyes életében nem normális vagy egészséges.
Nyilván nem azt kérdezi meg elmehet e, csak megbeszélik, hogy megy majd és okés e részéről is vagy ha van vele valami probléma akkor mi az?
Nyilván én se örülnék neki ha barátnőm csak úgy elmegy szórakozni meg kitudja, lehet leinni magát. Azonban ha elmondja kivel meg miért stb. akkor persze menjen. Tehát azért tudni nem árt róla. Ha mindenki szó nélkül hagyja a másikat szórakozni, bulizni annak a vége megcsalás általában.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!