Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Azt hogy kell csinálni hogy...

Azt hogy kell csinálni hogy "legyek nyitottabb" és "nyissak az emberek felé"? Pszichológus tanácsolja de ő se mondta meg hogy kell ezt csinálni egyáltalán mit jelentenek ezek?

Figyelt kérdés

Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....

nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.

2023. ápr. 3. 08:17
1 2 3 4 5
 41/50 anonim ***** válasza:
100%
Micsoda öntelt egy flótás vagy te! Tucatjával jönnek a segítőkész kommentek, és egyesével leugatsz mindenkit. Asszem megérdemled az életet, amit összehoztál magadnak.
2023. ápr. 3. 11:56
 42/50 anonim ***** válasza:
96%
Az olyan embert, akinek minden megoldásra van egy problémája, nem lehet komolyan venni.
2023. ápr. 3. 11:59
 43/50 anonim ***** válasza:
100%

Aki heti 2-3 könyvet elolvas, annak az olvasás egy olyan hobbi, amiben tartósan örömét leli. Én ilyen vagyok. Eszembe se jutna, hogy azt kérdezgessem, hogy na és, és, akkor mi van ha sok könyvet elolvasok, mi változik? Szóval gyanítom, hogy ez kamu...

Ha meg mégsem, ajánlok haláltáboros, gulagos, elrablást túlélős igaz történetes könyveket. Mindegyiknél azt érzem, hogy panaszkodhatnék, hogy keveset keresek, meg hú de messze lakom a munkahelyemtől, de érted. Van mit ennem, hol aludnom, nem munka- vagy átnevelőtáborban vagyok, nem a harmadik világban... most panaszkodjak a 260 bruttóért? Mikor van internet, ahol megnèzhetem, milyen az élet egy gettóban? Érdemes más nézőpontokat is elsajátítani, különben a saját könnyen beszűkül.

2023. ápr. 3. 12:07
 44/50 anonim ***** válasza:
100%

Esetleg ha annyira szar, akkor válthatsz munkahelyet, netán továbbképezheted magad, több lehetőséged lenne.

Persze ez ellen is lesz kifogás, már előre tudom.

2023. ápr. 3. 12:11
 45/50 anonim ***** válasza:
100%
Nyilvan nem lesz mindenki a haverod, de az hamar kiderul..
2023. ápr. 3. 12:20
 46/50 A kérdező kommentje:

De bizonyám hogy lesz!! szerinted hova a halálba kellek én jobb helyre?

ha innen kivágnának nem jobb de még rosszabb helyet se kapok!

szerinted ha lenne alternatívám itt lennék???

a 200at nem kapom meg nettóban (diplomával...)

"Esetleg ha annyira szar, akkor válthatsz munkahelyet, netán továbbképezheted magad, több lehetőséged lenne.

Persze ez ellen is lesz kifogás, már előre tudom."

2023. ápr. 3. 13:17
 47/50 anonim ***** válasza:

"nyertem"

És nem lehet, hogy esetleg te vagy a hibás, ha mindenki rühell téged, és sehol se kellesz?!

Kifogásokon kívül mit csinálsz, hogy ezt az állapotot megszűntesd, vagy legalább enyhítsd?

2023. ápr. 3. 13:23
 48/50 A kérdező kommentje:

"És nem lehet, hogy esetleg te vagy a hibás"

Én állítottam valaha ennek ellenkezőjét? HOL? IDÉZD!

2023. ápr. 3. 13:26
 49/50 anonim ***** válasza:
Csak hát akkor lehet, hogy vissza kéne fogni a kifogásokat, és inkább a megoldáson kéne, hogy járjon az eszed. Megoldási javaslatot kaptál eleget, de nem tetszett.
2023. ápr. 3. 13:35
 50/50 Hans Pötterman ***** válasza:
100%
#43 szívemből szóltál!
2023. ápr. 3. 15:59
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!