Azt hogy kell csinálni hogy "legyek nyitottabb" és "nyissak az emberek felé"? Pszichológus tanácsolja de ő se mondta meg hogy kell ezt csinálni egyáltalán mit jelentenek ezek?
Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....
nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.
Aki heti 2-3 könyvet elolvas, annak az olvasás egy olyan hobbi, amiben tartósan örömét leli. Én ilyen vagyok. Eszembe se jutna, hogy azt kérdezgessem, hogy na és, és, akkor mi van ha sok könyvet elolvasok, mi változik? Szóval gyanítom, hogy ez kamu...
Ha meg mégsem, ajánlok haláltáboros, gulagos, elrablást túlélős igaz történetes könyveket. Mindegyiknél azt érzem, hogy panaszkodhatnék, hogy keveset keresek, meg hú de messze lakom a munkahelyemtől, de érted. Van mit ennem, hol aludnom, nem munka- vagy átnevelőtáborban vagyok, nem a harmadik világban... most panaszkodjak a 260 bruttóért? Mikor van internet, ahol megnèzhetem, milyen az élet egy gettóban? Érdemes más nézőpontokat is elsajátítani, különben a saját könnyen beszűkül.
Esetleg ha annyira szar, akkor válthatsz munkahelyet, netán továbbképezheted magad, több lehetőséged lenne.
Persze ez ellen is lesz kifogás, már előre tudom.
De bizonyám hogy lesz!! szerinted hova a halálba kellek én jobb helyre?
ha innen kivágnának nem jobb de még rosszabb helyet se kapok!
szerinted ha lenne alternatívám itt lennék???
a 200at nem kapom meg nettóban (diplomával...)
"Esetleg ha annyira szar, akkor válthatsz munkahelyet, netán továbbképezheted magad, több lehetőséged lenne.
Persze ez ellen is lesz kifogás, már előre tudom."
"nyertem"
És nem lehet, hogy esetleg te vagy a hibás, ha mindenki rühell téged, és sehol se kellesz?!
Kifogásokon kívül mit csinálsz, hogy ezt az állapotot megszűntesd, vagy legalább enyhítsd?
"És nem lehet, hogy esetleg te vagy a hibás"
Én állítottam valaha ennek ellenkezőjét? HOL? IDÉZD!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!