Azt hogy kell csinálni hogy "legyek nyitottabb" és "nyissak az emberek felé"? Pszichológus tanácsolja de ő se mondta meg hogy kell ezt csinálni egyáltalán mit jelentenek ezek?
Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....
nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.
" Új hobbi, új közösségek, új kultúrák stb. felé? "
És mikor? 8kor kilépek az ajtón, 9től meló (1 óra buszozás...) majd 17.20kor vége, 18.20ra haza. Jó esetben.
Mikor?
És bónusz kérdés MIBŐL? A 260 bruttóból?
Szoktál olvasni? Lehet az is hobbi. Simán lehet művelni a buszon. Na meg ha nem egyenesen haza mész a munkahelyedről...
Tudod, a 8 órás munkaviszony nem ritka.
Hétvégén lehet kirándulni. Az kb. ingyen van.
Továbbá ajánlom a sportot! Nem kell edzőterem, kocogni, futni is ér, és vannak néhol ingyenes fitt parkok.
Elég sok dolog van, de én csak a kifogást olvastam a részedről. De mit próbáltál már ki, mégis?
"Továbbá ajánlom a sportot! Nem kell edzőterem, kocogni, futni is ér, és vannak néhol ingyenes fitt parkok."
Minden nap kocogok. Szinte minden nap.
"Szoktál olvasni? "
heti 2-3 könyv "lecsúszik a torkomon"
és ezek mit is segítenek rajtam?
Hobbi. Talán az érdeklődési körödet bővítheted, ha jól választasz könyveket. Netán valami önismeretit is, de ha mindentől ilyen mereven elzárkózol, tényleg falra hányt borsó.
Próbálhatsz fényképezgetni, rajzolni, akármi. Kipróbálhatsz néhány új dolgot. Nem kell mindig egyenest haza menni, tehetsz csak úgy némi kerülőt, mehetsz valahova máshova is, hátha ér valami új inger, meglátsz valami olyasmit, amit korábban nem, netán még meg is tetszik.
"Próbálhatsz fényképezgetni, rajzolni, akármi. Kipróbálhatsz néhány új dolgot.“
Ez oké nagyon szép és ezekből ugyan mi lesz a semmin kívül?
Ezt kipróbálom azt... oké oké és? Mi lesz belőle?
"Ezzel kapcsolatban találhatsz új ismeretségeket."
szerinted ha 5 év egyetem (abból 4 év nappali és kolesz) mindebből nulla ismeretségem lett, akkor majd ebből lesz?
Nem biztos, hogy a pszichológussal van a baj. Ha a kérdező annyira mereven ellenáll... Meg lehet, hogy sokkal többet mondott, csak itt ennyit írt le. Persze vannak nagyon szar pszichológusok is, én is voltam olyannál, aki csak kussolt háromnegyed órán át, és várta, hogy beszéljek, de még csak nem is kérdezett. Amúgy volt nagyon szuper pszichológusom, aki nem tanácsolgatott, hanem kérdezett, és úgy jöttem rá dolgokra, hogy azokat átgondoltam.
De egyébként feltetted már pl. itt a gyakorin azt a kérdést pl. a hobbi kategóriában, hogy milyen alacsony költségvetésű hobbik vannak? Netán amik közösségben is művelhetők? Csak mert azért neked a közösség sem ártana.
Nagy összegben mernék fogadni, hogy nem. Na mindegy, a te életed...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!