Azt hogy kell csinálni hogy "legyek nyitottabb" és "nyissak az emberek felé"? Pszichológus tanácsolja de ő se mondta meg hogy kell ezt csinálni egyáltalán mit jelentenek ezek?
Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....
nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.
Minek neked fizetés?Azt is az általad annyira megvetett emberek találmánya.
Kérdező! Mit nem tudsz?Mi olyan nehéz??
"Mit nem tudsz?Mi olyan nehéz??"
A kérdésem adott. le van írva. Arra kérek választ nem üres mellédumát.
"Napi 8-10 órát egy 600 fős intézményben vagyok és ALIG várom hogy elhúzhassak és végre becsukhassam az ajtót.... ALIG VÁROM!!
Herótom van a sok pózoló pucsító hulladék szarból, a sok hazug senkiből."
. Ezt szerintem tartogasd annak, akinek fizetsz, hogy ezt a mocskot hallgassa tőled.
Annyit azért megjegyeznék, hogy lényges különbség van aközött, hogy magad szántából csinálsz valamit, vagy mert nincs választásod.
"Napi 8-10 órát egy 600 fős intézményben vagyok" középiskolás vagy?
"Herótom van a sok pózoló pucsító hulladék szarból, a sok hazug senkiből."
Nem hiszem, hogy az összes többi 599 fő ilyen lenne, ha mégis, tudsz iskolát váltani. De ha rögtön elítélő utálattal kezelsz mindenkit, akkor ne csodálkozz hogy ők is átnéznek rajtad.
"Nem hiszem, hogy az összes többi 599 fő ilyen lenne, ha mégis, tudsz iskolát váltani.“
Persze hogy tudok. de minek? egyik szarból a másik szarba? Szálljak át buszról a villamosra? mindkettő egy tömegnyomoros szar.
Arra már kaptál választ: a saját lelki világodat vetíted rá az emberekre (akiket ugye azért könyvelsz el hazugnak, mert így nem csak a felületes ítéletedet igazolod, hanem az erkölcsi fölényedet is), és a pszichológus azt a logikus tanácsot adta, hogy ezeket az embereket jobban meg kellene ismerned, hogy belásd tévedsz.
Persze mindehhez szükség van egy bizonyos mentális érettségre.
"hogy ezeket az embereket jobban meg kellene ismerned, "
És vajon ők is vágynak arra hogy megismerjenek engem? mert ez ugyebár egy oda vissza dolog... vajon ők repesnek majd az örömről ha odamegyek hozzájuk vagy elküldenek a f>***ba ha nem is szó szerint?
Miért kéne repesniük az örömtől, ha odajön hozzájuk egy ilyen fölényeskedő, lenéző gyerek, mint te? Ugorjanak a nyakadba, amiért kegyeskedsz hozzájuk szólni?
Első körben a fejedben kéne rendet rakni, nem vagy ám jobb senkinél, hiába is akarod magad ezzel igazolni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!