Azt hogy kell csinálni hogy "legyek nyitottabb" és "nyissak az emberek felé"? Pszichológus tanácsolja de ő se mondta meg hogy kell ezt csinálni egyáltalán mit jelentenek ezek?
Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....
nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.
Pszichológus nem ad tanácsot. Mármint olyan, akihez rendszeresen jársz és ismersz.
Max. a neten olvastad
" Mármint olyan, akihez rendszeresen jársz és ismersz."
kettő hónapja heti 1x...
"Hol olvastál ilyet?"
Hol írtam én hogy bárhol olvastam ilyet? Idézd be.
"Meg aztán a "nyitás" kétoldalú."
. Nem nem az. Az, hogy Te nyitsz, az rajtad múlik. Hogy más hogyan reagál, arra neked nincs közvetlen kihatásod; ezt az alapigazságot kell elsajátítanod.
A nyitás meg lehet sokféle, helyzettől, helyzetedtől függően: lehet, hogy az is segít, hogy többet vagy emberek között. Vagy az, hogy mindennapi helyzetekben megpróbálod az emberi kapcsolatokat kicsit mélyíteni: ha valaki hozzádszól, figyelsz, reagálsz, visszakérdezel stb. Lehet, hogy csak arról van szó, hogy ha egy rokonod keres, kérdez, akkor Te jobban elbeszélgetnél vele. Másrészt vannak explicit megoldások: érdeklődésednek megfelelő közösségeket keresel, elmésze egy tanfolyamra.
Kérdés, hogy mire mondta ezt, de legkésőbb a következő alkalommal megkérdezheted.
Figyelt kérdés
Meg aztán a "nyitás" kétoldalú. Én akarhatok nyitni ha az aki felé nyitni akarok, nem akar felém....
nem hinném hogy ez CSAK rajtam múlik.
Ilyen jól tudod, akkor mit nem tudsz? Ne olvass annyi nlcafét
" lehet, hogy az is segít, hogy többet vagy emberek között. "
Napi 8-10 órát egy 600 fős intézményben vagyok és ALIG várom hogy elhúzhassak és végre becsukhassam az ajtót.... ALIG VÁROM!!
Herótom van a sok pózoló pucsító hulladék szarból, a sok hazug senkiből.
"miért nem költözöl egy barlangba he '?"
Mert senki nem ad nekem fizetést azért hogy egy barlangban éljek azért.
Nem evidens?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!