Miért hiszik a fiatalok, hogy nekik minden csak úgy jár ?
Tapasztalataim szerint sokan közülük abban a hitben élnek, hogy nekik minden csak úgy jár, de ezért sokan semmit nem hajlandóak tenni.
Az iskola büdös nekik, viszont a pia, buli, arcoskodás nagyon megy. Továbbá úgy állnak a dolgokhoz, hogy joguk van erre-arra, sőt lassan mindenre, csak nem értem mit hisznek ? Amikor a tanáraikkal olyan mocskosul beszélnek, ahogyan az nem szégyen.
No meg ha véletlenül a tanár felemeli a hangját akkor már egyből rohannak panaszkodni. És még ők vannak felháborodva.
Egyszerűen nem értem!
mert a szüleik nem nevelték jól.
Most pl már csak tiktokon követnek minden hülyeséget.
Ez azért durva általánosítás.
Mindig voltak bunkó fiatalok - hozzáteszem bunkó középkorúak és idősek is. Sőt, általában a bunkó idősek nevelik ki a bunkó fiatalságot.
Sajnos én is ilyen voltam. De rá kellett ébrednem, hogy semmit nem adnak ingyen.
N
Én közel nem voltam ilyen!
Oké, hogy könnyebbet akarnak, de az nem úgy működik, ahogyan ők azt elképzelik.
A munkahelyedre se mehetsz be azzal a szöveggel, hogy a fizetés kell, de dolgozni nem vagyok hajlandó érte!
Gondolom azért, amiért az idősek is azt hiszik, hogy a kor valami érdem, amiért mindenki be kellene csicskuljon nekik.
Volt kitől tanulni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!