Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért hiszik a fiatalok, hogy...

Miért hiszik a fiatalok, hogy nekik minden csak úgy jár ?

Figyelt kérdés

Tapasztalataim szerint sokan közülük abban a hitben élnek, hogy nekik minden csak úgy jár, de ezért sokan semmit nem hajlandóak tenni.

Az iskola büdös nekik, viszont a pia, buli, arcoskodás nagyon megy. Továbbá úgy állnak a dolgokhoz, hogy joguk van erre-arra, sőt lassan mindenre, csak nem értem mit hisznek ? Amikor a tanáraikkal olyan mocskosul beszélnek, ahogyan az nem szégyen.

No meg ha véletlenül a tanár felemeli a hangját akkor már egyből rohannak panaszkodni. És még ők vannak felháborodva.

Egyszerűen nem értem!

#fiatal #buta #Agresszívak #Röhejesek #Negatívak
2023. márc. 13. 08:57
1 2 3
 21/21 anonim ***** válasza:

Én nem vagyok ilyen és soha nem is voltam. 24/F

De ha belegondolsz ilyenek szerintem mindig is voltak, csak talán nem ennyire durván mint most. Amúgy neveltetés kérdése is.

Úgy meg nem lehet élni, hogy hú most fiatal vagyok, addig van élet utána csak szívás. Ennyi erőből akár fel is köthetné magát az ember a fára, mert ki akarna szívni egy életen át. Ha felnőttként nem képes valaki megtalálni a boldogságot, akkor mi értelme volt felnőni?

2023. nov. 11. 00:50
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!