Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb titkod?

Mi a legnagyobb titkod?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/84 anonim ***** válasza:
91%
Nem nagyon vannak titkaim, főleg nem durvák, szóval semmi extra, de egy dolog van, amit senkinek nem mondtam el akkoriban és azóta sem: Szerelmes voltam egy tanáromba. Én 15 voltam, ő 39 és ráadásul nem is az a tipikus helyes fiatal tanárúr, hanem ha csak képeken láttam volna, biztos nem jött volna be. Akkor nagyon cikinek éreztem, azóta meg nem éreztem szükségét annak, hogy bárkinek is felhozzam.
2023. febr. 10. 13:28
 72/84 anonim ***** válasza:
79%
Hatalmas fantáziám van, zenehallgatás közben mindig azt képzelem hogy valaki más énekli az adott dalt és a klipbe is beleképzelem.
2023. febr. 12. 21:46
 73/84 anonim ***** válasza:
42%

Feedee vagyok, és szándékosan hizlalom magam. Jelenleg 178kg vagyok, a célom legalább 300-ra hízni.

Ez teljesen komoly, nem trollkodásból írom! Egyszerűen imádok kövér lenni és hízni, és minél kövérebb vagyok, annál jobban tetszem magamnak. Kövér testben érzem jól magam.

2023. febr. 17. 19:04
 74/84 anonim ***** válasza:
96%
73, mondjuk az a gyanúm, hogy ez nem túl nagy titok. Mármint ez így leírás alapján olyan dolog, amit az utca végéről is ki lehet szúrni, már bocs:D
2023. febr. 17. 20:04
 75/84 anonim ***** válasza:
45%

Semmi, nincs titkolnivalóm, semmi olyan ami miatt szégyenkeznem kéne. Ateista vagyok, de próbálom eszerint élni az életem, és ezeket betartani:

[link]

2023. febr. 17. 21:05
 76/84 anonim ***** válasza:
64%

#74, úgy értettem, hogy ez azért nem annyira jellemző dolog. A legtöbb elhízott ember azért nem szándékosan hízlalja magát, és nem direkt akar egyre kövérebb lenni.

Ez nálam egy fétis, és mint olyan, a szexualitásom része, nem csupán rossz szokások eredménye. A feederism fétisközösség a legtöbbek számára elég elítélt és beteg embereknek tarott közösség. Pedig mi sem vagyunk rosszabbak semmiben, mint mások. Nagyon sokaknak van olyan szexuális aberrációjuk, ami sokkal betegebb ennél, mégsem kap ennyi leszólást, mint mi. Pedig azok tényleg beteg dolgok! Most felsorolmni nem nagyon akarok semmit, szerintem mindenkinek van egy-két elképzelése inimum, hogy mikről is beszélek.

2023. febr. 18. 17:03
 77/84 anonim ***** válasza:
64%

Egyébként pedig, már 8 évesen rájöttem, hogy feedee vagyok. Csak akkor még nyílván nem tudtam, hogy ezt így hívják. Már akkor meg akartam hízni és pocakot ereszteni.

Most 27 leszek áprilisban.

2023. febr. 18. 17:06
 78/84 anonim ***** válasza:
94%
Utolsó, de ez hosszútávon nagyon nem egészséges.
2023. febr. 18. 17:37
 79/84 anonim ***** válasza:
38%
78#, igen, nyílván tisztában vagyok vele, de túlságosan nagy vágyam ez ahhoz, hogy az egészségügyi hátrányok megakadályozzanak ebben.
2023. febr. 18. 17:41
 80/84 anonim ***** válasza:
56%

Szerelmes vagyok fülig egy lányba akinek a neve: ******* ******** (GDPR értelmében érzékeny személyes adat cenzúrázva).

De, ugye nem mondod el neki ha találkozol vele?

2023. febr. 18. 23:25
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!