Feedee vagyok, és szándékosan hizlalom magam. Jelenleg 178kg vagyok, a célom legalább 300-ra hízni.
Ez teljesen komoly, nem trollkodásból írom! Egyszerűen imádok kövér lenni és hízni, és minél kövérebb vagyok, annál jobban tetszem magamnak. Kövér testben érzem jól magam.
Semmi, nincs titkolnivalóm, semmi olyan ami miatt szégyenkeznem kéne. Ateista vagyok, de próbálom eszerint élni az életem, és ezeket betartani:
#74, úgy értettem, hogy ez azért nem annyira jellemző dolog. A legtöbb elhízott ember azért nem szándékosan hízlalja magát, és nem direkt akar egyre kövérebb lenni.
Ez nálam egy fétis, és mint olyan, a szexualitásom része, nem csupán rossz szokások eredménye. A feederism fétisközösség a legtöbbek számára elég elítélt és beteg embereknek tarott közösség. Pedig mi sem vagyunk rosszabbak semmiben, mint mások. Nagyon sokaknak van olyan szexuális aberrációjuk, ami sokkal betegebb ennél, mégsem kap ennyi leszólást, mint mi. Pedig azok tényleg beteg dolgok! Most felsorolmni nem nagyon akarok semmit, szerintem mindenkinek van egy-két elképzelése inimum, hogy mikről is beszélek.
Egyébként pedig, már 8 évesen rájöttem, hogy feedee vagyok. Csak akkor még nyílván nem tudtam, hogy ezt így hívják. Már akkor meg akartam hízni és pocakot ereszteni.
Most 27 leszek áprilisban.
Szerelmes vagyok fülig egy lányba akinek a neve: ******* ******** (GDPR értelmében érzékeny személyes adat cenzúrázva).
De, ugye nem mondod el neki ha találkozol vele?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!