51/84 anonim válasza:
Jól van Pistike, kíváncsi vagyok.
52/84 anonim válasza:
Az ő dolguk, hogy mit tesznek majd, az én dolgom meg, hogy jelentsem, ha törvénysértést tapasztalok.
Őszintén szólva én is felhúztam magam, pláne, hogy ismételt felháborodáskor még csak rá is kontráztak és ez holnapra elég elszántságot fog hozni, hogy meg is tegyem, amit ígértem.
54/84 anonim válasza:
"Az ő dolguk, hogy mit tesznek majd, az én dolgom meg, hogy jelentsem, ha törvénysértést tapasztalok."
És meg tudnád mondani milyen törvénysértést tapasztaltál?
55/84 anonim válasza:
Majd a rendőrök megvizsgálják mi az amit valoban teszel es mire elég amit irogatsz. Kellemes nem lesz, ha a legkevesebb is fog történni, az biztos.
56/84 anonim válasza:
Amikor annyira felhúzod magad, hogy csak másnapra jön meg az elszántság. 😅
57/84 anonim válasza:
55, magyarul nincs konkrét vád, hogy mit követett el a másik. Értem.
Azt ugye tudtad, hogy feljelentést csak törvénysértés gyanúja esetén van értelme tenni?:D
59/84 anonim válasza:
Mert ez úgy működik, hogy anonim fórumokról csak úgy titkosügynököket lehet küldeni másokra, hogy megfigyeljék.
60/84 anonim válasza:
Lol mit csodalkozol? A pedokat mindenki utalja, meg a tobbi rab is veri oket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!