41, nemtom feltűnt-e, de a kérdés a leg féltre őrzöttebb titkokról szól, legsötétebb gondolatokról, legmélyebbre elzárt démonokról.
Ha az a legnagyobb titkod, hogy egy kockával több csokit ettél, örülj neki. De ha már itt vagy és direkt ezt a topicot nézed, ne vess már meg embereket csak azért, mert válaszolnak a kérdésre. Ettől még nem tesznek semmi rosszat, sőt, egyébként sok ember pont az ilyen gondolatok miatt kompenzál és extrémen jó hatással van a környezetükre stb.
Te konkrétan az ellen ágálsz, hogy emberek válaszoljanak a kérdésre.
43: te meg relativizálod a bűnelkövetési hajlandóságot.
Ez a weboldal nem áll a törvények felett, itt pedig konkrétan pedofil es gyilkos szándékok fogalmazodnak meg. Nekem ne papolj, te se vagy jobb. Te is könnyen be leszel idézve.
1. Olvass utána, mi a különbség hajlam és a hajlandóság között.
2. Nem fogalmazódtak meg ilyen szándékok.
3. Mi az, hogy ő se jobb? Két rendkívül súlyos dolognak elkövetésének a szándékával vádoltad meg. Ha benned ilyenek fel sem merülnek, akkor nincs értelme ennek a mondatnak. Azt sugalmazza, hogy hasonló szintű dolgok vannak benned és próbálod elmosni a különbséget.
4. Ha tudnál bármit a bírósági idézésekről, akkor nem írnál ilyen komolytalan fenyegetést. Az itt elhangzottaknál sokkal konkrétabb és brutálisabb dolgokkal sem törődnek a hatóságok. Kapacitásuk se lenne annyi embert beidézni, ahány beteg dolgokat ír a neten.
Viccesek vagytok:D
Idézné valaki hol fogalmaztam én meg pedofil bűncselekményre irányuló szándékot?
Csak mert nekem az rémlik, hogy pont azt írtam, hogy sosem tennék ilyet és saját kézzel verném agyon azt, akit ilyenen kapok.
Elnézést, lehet, hogy a 25% funkcionális analfabéta országában céltalan dolog mondatokat használni, szóljatok, és akkor emojikban próbálom meg eljuttatni az üzenetet. Mert ha a "nem tennék ilyet soha" számodra bűnelkövetésre való szándékot sugall, akkor nagy gondok vannak a toronyban:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!