Mi a legnagyobb titkod?
Ha elmondanám egy életre elvinnének nyaralni.
Szóval magammal viszem a másvilágra.
Én el merem mondani, nagyon ciki, gáz, akárhogy nézzük (de nagyon régen volt már, 20 éve). Barátnőm pasijáról (pontosabban szívszerelméről) biztos forrásból megtudtam, hogy egy rohadék csélcsap megcsalós szoknyapecér. Nem bírtam már, hogy barátnőm ömleng és a föld felett jár, miközben a pasija a fél várost végigk....rja minden héten. Ezért egy névtelen levélben elmeséltem neki, hogy mi a valós helyzet.
Teljesen összeomlott, és szét is mentek, (és be is bizonyosodott számára, hogy az "élete nagy szerelme" minden, csak megbízható, hűséges pasi nem). Csak sokáig bántott, hogy általam jött így rá, sose vallottam be neki azóta sem, hogy én voltam.
Azért hívják titoknak, mert azt még a névtelenség mögül, az interneten sem óhajtom megszellőztetni!
Amit kettő ember tud, az már nem titok!
-Addig lehet erről szó, amíg meg nem romlik kettőjük között a viszony, - aztán NEM!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!