Mi a legnagyobb titkod?
1. Gimiben szerelmes voltam a legjobb fiú haveromba, aki osztálytársam is volt, és meleg volt. Nagyon gàz tudom. Valahol sejtette amúgy a srác, mert egyszer egy buli során azt mondta nekem a semmiből, hogy ha heteró lenne sem kellenék neki soha.
2. Egyszer lefeküdtem egy igazi bűnözővel, aki még korban is jóval idősebb volt, mint én. Soha nem tennék még egyszer hasonlót.
3. Közel 10 év barátság után szerelmes lettem a legjobb férfi barátomba, és még ki is kezdtem vele, össze is jöttünk. Mikor azonban kidobott egy világ omlott össze bennem, és azóta sem voltam pasival sem. Mellékesen úgy csókolt meg engem, hogy akkor nekem pont volt párom, de rá pár napra szakítottam is a pàrommal, mert azután a csók után szinte azonnal beleszerettem. Nem tudja senki, hogy a mai napig megőrülök érte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!