Mi a legnagyobb titkod?
Figyelt kérdés
Itt ugyis névtelenül írhatsz le bármit2022. júl. 25. 17:45
11/25 anonim válasza:
Lábfétises vagyok, és szeretnék egy ezt elfogadó nőt.
12/25 anonim válasza:
Hogy munkahelyen olyannal akartam összejönni aki egy pötsfej és azóta sajnos mindennap kerülgetni kell😞 bár ne kezdeményeztem volna nála soha😞
13/25 anonim válasza:
A péniszem a legnagyobb titok, najó nem titok csak a legnagyobb.
14/25 anonim válasza:
De én nem tudok mit csinálni 48 éves vagyok és marha ronda , nem jutott nekem nő sohasem, csóró is vagyok de egyszer össze kuporgattam annyi pénzt hogy egy prostituálthoz elmenjek, de az is látszott hogy undorodik tőlem , fel sem állt a farkam ezért. Viszont ha mutogatom, akkor csak a farkam látják a ronda pofamat nem.
16/25 anonim válasza:
Kéne ezzel kezdened valamit 14# pszichológus tudna segíteni
17/25 anonim válasza:
Nekem egy lány volt a titkom, akivel sose jött össze.
18/25 anonim válasza:
36 éves vagyok még anyámmal élek ketten és lesni szoktam a kulcs lyukon amikor vetkőzik zuhanyhoz.
19/25 anonim válasza:
18-as!
Nálam is így kezdődött, majd egy finom kacérkodás volt köztünk, pl lehajolt fürdőbugyiban előttem.Később ebből az lett hogy direkt nem vitt be este fürdésnél törölközőt, majd kiabált vigyek be egyet.
Ott volt egy órás erős testmozgás.
Ez 5 éve volt, rendszeres azóta is köztünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!