Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb titkod?

Mi a legnagyobb titkod?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 61/84 anonim ***** válasza:
10%
60, tévedsz. A kisgyerekeket bántalmazókat utálják és verik. Olyanokat nem, akik nem tettek semmi ilyesmit. Igaz, ők nem is kerülnek börtönbe.
2023. febr. 10. 00:24
 62/84 anonim ***** válasza:
(Halkan jegyzem meg, hogy ráadásul pedofil vágyakat nem is fogalmaztam meg. Ha ismernéd a szó jelentését, leesett volna)
2023. febr. 10. 00:24
 63/84 anonim ***** válasza:
19%
A pedok altalaba kisgyerekeket bantalmaznak 🤦 tudod h mit jelent amugy? De meg ha lenne olyan aki belemegy akkoris utalnak, megvernek es torvenyt sert.. egy gyerek konnyen befolyasolhato
2023. febr. 10. 00:33
 64/84 anonim ***** válasza:
80%

63, yep, de én nem kisgyerekekről írtam.

És nem, a pedók azok, akik kisgyerekekhez VONZÓDNAK. Ez nem feltételez semmilyen cselekedetet. Nem is ütközik törvénybe.

A szexuális visszaélés vagy erőszak, na az bűncselekmény és büntetik, nagoyn helyesen. Ilyenről viszont senki sem írt, sőt, épp ellenkezőleg.

2023. febr. 10. 00:36
 65/84 anonim ***** válasza:
26%
Mind1 nem vitazok folosen.. semmilyen formaba se erdekel ez a beteg dolog viszlat
2023. febr. 10. 00:42
 66/84 anonim ***** válasza:
44%
Akkor kerüld az olyan kérdéseket amik az emberek démonjaira kérdez rá.
2023. febr. 10. 00:44
 67/84 anonim ***** válasza:
100%

Azért titok, mert senkire nem tartozik - még a névtelenség világából sem!

Amit egynél több ember tud, az nem titok többé!

2023. febr. 10. 03:17
 68/84 anonim ***** válasza:
72%
Minek írjam le? Hogy töröljék a kommentemet? Hogy leszóljanak itt az anonim senkik? Hogy kockáztassak, hogy kiderül innen valahogy? Itt még a gondolatokat is büntetik!
2023. febr. 10. 07:37
 69/84 anonim ***** válasza:
48%

Amúgy ja, a kommentek alapján itt szigorúbban "őrzik a rendet" mint bárhol máshol. A világon sehol - beleértve az arab világot, Észak-Koreát és Kínát - sehol sincs gondolatrendőrség. Itt a GYK-n úgy néz ki van:D

Persze, a Katolikus Egyház is bűnnek tekinti a bűnös gondolatokat, ugyanakkor még ott is van rá bocsánat.

Dehát a GYK már meghaladta bármely állami vagy isteni törvényt:D

2023. febr. 10. 08:25
 70/84 anonim ***** válasza:
100%

Egy titkom van. Anno (30 évvel ezelőtt) írtam egy névtelen levelet, azzal "robbantottam szét" a legjobb barátnőm és a szerelme kapcsolatát. A jó szándék vezérelt, mert a pasi egy hazug senkiházi volt, barátnőmet is csalta, aljasul átverte, ő pedig nem látott a lamúrtól.

A "vicc" az, hogy már mielőtt megkapta a lány, már előtte 2 nappal (teljesen magától) kiborult köztük a bili, szóval felesleges volt, amit csináltam, soha nem derült ki, hogy én írtam a levelet, és azóta is barátnők vagyunk, ez már az én titkom marad:(

2023. febr. 10. 12:00
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!