63, yep, de én nem kisgyerekekről írtam.
És nem, a pedók azok, akik kisgyerekekhez VONZÓDNAK. Ez nem feltételez semmilyen cselekedetet. Nem is ütközik törvénybe.
A szexuális visszaélés vagy erőszak, na az bűncselekmény és büntetik, nagoyn helyesen. Ilyenről viszont senki sem írt, sőt, épp ellenkezőleg.
Azért titok, mert senkire nem tartozik - még a névtelenség világából sem!
Amit egynél több ember tud, az nem titok többé!
Amúgy ja, a kommentek alapján itt szigorúbban "őrzik a rendet" mint bárhol máshol. A világon sehol - beleértve az arab világot, Észak-Koreát és Kínát - sehol sincs gondolatrendőrség. Itt a GYK-n úgy néz ki van:D
Persze, a Katolikus Egyház is bűnnek tekinti a bűnös gondolatokat, ugyanakkor még ott is van rá bocsánat.
Dehát a GYK már meghaladta bármely állami vagy isteni törvényt:D
Egy titkom van. Anno (30 évvel ezelőtt) írtam egy névtelen levelet, azzal "robbantottam szét" a legjobb barátnőm és a szerelme kapcsolatát. A jó szándék vezérelt, mert a pasi egy hazug senkiházi volt, barátnőmet is csalta, aljasul átverte, ő pedig nem látott a lamúrtól.
A "vicc" az, hogy már mielőtt megkapta a lány, már előtte 2 nappal (teljesen magától) kiborult köztük a bili, szóval felesleges volt, amit csináltam, soha nem derült ki, hogy én írtam a levelet, és azóta is barátnők vagyunk, ez már az én titkom marad:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!