11/84 anonim válasza:
Nem akarnám leírni, de szexuális jellegű.
12/84 anonim válasza:
Köszönöm, hogy 0-ra lettem pontozva, így már sokkal kevesebb öngyilkossági gondolatom van! / Ja, nem...
13/84 anonim válasza:
14 es
Fogyassz psychedelikumokat
Elmullik :D
Valami biztos..
15/84 anonim válasza:
Van tobb is, de talan az hogy tobb mint 10 eve minden este betepek. Egyetlen rokon se tudja, meg az edzom se.. pedig magyar bajnoksagra is o keszitett aztan ebre is. Ott meg aztan mar minden reszlet szamit
16/84 anonim válasza:
17 ezzaz :)
Ènis ùgyvoltam ^^
Aztàn most lesz 6hònapja hogy tart a tèpôzár muszàly volt otthonrol megpattanni ès neem talàltam semmi kontaktot…:/
Èn nem csak este tèptem hanem nonstop az utolsò otthoni 2èvem alatt meg egy kicsit tudtam betèpni ha csokit vagy olajat szereztem…
Heti 50-80grammok javarèszt egyedül..
19/84 A kérdező kommentje:
19:Már nem vagy az nyugi.
2023. febr. 9. 22:58
20/84 anonim válasza:
Mikor éppen lóhalálában rontottam be külföldön egy nyilvános WC-be, mert rám jött a cifrahasmars, az ürítés után vettem csak észre, hogy ki volt fogyva a toalettpapír a fülkében. Se zsebkendő, se semmi hasonló nem volt nálam. Kinyitottam hát a pénztárcám, és egyetlen járható út gyanánt utolsó könnyes pillantásaimmal meredtem a papír €-imra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!