Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi a legnagyobb titkod?

Mi a legnagyobb titkod?

Figyelt kérdés

2023. febr. 9. 22:06
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/84 anonim ***** válasza:
65%

Aki csinál is valamit, annak a tettének szörnyű következményei vannak. Ezért a heves reakció. Mindenkinek van valaki, akit félt.

Viszont ha tudatosan fegyelmezed magad és nem engedsz a késztetésnek, az szerintem jó dolog. Mégis mit várnánk, ha nem pontosan ezt?

2023. febr. 9. 23:12
 32/84 anonim ***** válasza:
62%
Erről csevegni sem szabad. Nem tudjátok mivel vagytok megértőek, miféle alantas embertelen mocsokságok ezek, akár gondolati szinten is.
2023. febr. 9. 23:16
 33/84 anonim ***** válasza:
16. En mar 18 evesen leleptem. Altalaba csak este van idom az edzesek meg melo melett. Napkozbe mas megy 😅 meg szinte mindent probaltam mar
2023. febr. 9. 23:19
 34/84 anonim ***** válasza:
39%

Ezer meg egy alkalmam lett volna, hogy tegyek valamit, de nem tettem, és nem is volt bennem semmiféle "küzdelem" ez ellen, nem lennék képes ilyet tenni. Előbb innék hipót, mint ilyet csináljak.

Csak szerintem szomorú, hogy még leírni sem szabad.

Köszi a figyelmet és a megértést.:)

2023. febr. 9. 23:19
 35/84 anonim ***** válasza:
31%
Nem szabad megfogalmazni se.
2023. febr. 9. 23:21
 36/84 anonim ***** válasza:
93%

Gondolj mar bele ember,ha arról írnál, hogy szeretnél megölni valakit.

Most is erről írsz és varszt megértést, de a legvédtelenebb emberek lelkének megöléséről. Ebben vársz megértést?

2023. febr. 9. 23:23
 37/84 anonim ***** válasza:
90%

És meg te tartod magad áldozatnak.

#$&*@$#&

2023. febr. 9. 23:24
 38/84 anonim ***** válasza:
43%

Szerintem a gyilkolàs egy bizonyis hatàron tùl tökre jogos ès ha az az ok olyan,szerintem nagyonsokan elfogadnàk ès megèrtenèk…

Egy jò pèlda a rossz pèldàra..?

Gondoljon bele mindenki

Szülô vagy ès valaki olyat tesz a gyerekeddel (istenek remèllem senkivel nem törtènik meg) vagy meggyilkoljàk ….

Melyik szülô az aki nem lônè le azon nyomban az elkövetôt?tovàbbmegyek ki az aki nem kínoznà a halàlba.. HA mòdjàban àlna..?

Mert èn jòmagam ùgy megkínoznàm hogy a gyötrô fàjdalomba haljon bele lassan…

De magamat ismerve azonnal kivègeznèm…

Ès màs ha ilyesmi okkal tesz ilyet èn a rèszemröl TELJESEN igazatadok annak a szerencsètlen illetônek

2023. febr. 9. 23:29
 39/84 anonim ***** válasza:
70%
De most nem tettlegességről van szó, hanem hajlamról. Ha egy helytelen dologra érzel késztetést, akkor a legjobb, amit tehetsz, hogy nem teszed.
2023. febr. 9. 23:32
 40/84 anonim ***** válasza:
74%

Hát.. nyilván nem terjesztem, dehát ez egy anonim oldal, szóval

1. vannak homoszexuális vágyaim. Semmi romantikus, csak és kizárólag testiség.

2. Szexuálisan vonzónak tartom a kiskamasz, kamasz lányokat.

Egyiknek sem jut eszembe egy pillanatra sem engedni mert előbbi a házasságomat, utóbbi a saját és mások életét rombolná le. Mélsyégesen elítélek mindenkit, aki enged olyan vágyaknak, amik kárt okozhatnak másoknak és akár sajátkezűleg is szívesen bucira vernék olyanokat, akik bántanak vagy szexuálisan kihasználnak fiatal lányokat.

De ettől még a vágy itt van. Ez van. Aki önmagában ezért gonosznak tart, az kapja be.

2023. febr. 9. 23:33
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!