Munkanapokon menüt eszek, hétvégente meg vagy mirelit kaját, vagy elmegyek a szüleimhez ebédelni.
Nem tudok főzni és nem is érdekel. Oké, tudom a mirelit kaja az egészségem miatt gáz, de kb kéthetente egyszer van. Ezt leszámítva egészségesen étkezek.
Szerintetek kiábrándító ez egy huszonéves nő esetében? Nincs senkim, akire főznöm kéne, a saját kajámat meg jobbnak látom egyszerűen megoldani.
Max olyanokat csinálok, hogy sajtos tészta, paradicsomos tészta, palacsinta... ilyen párperces kajákat, ha este is főtt ételre éhezek.
Javaslatom hogy addig fozzel mig gyereket nem csinal velef a pasi, utana meg hagy abba es rendelj. Nem fog kidobni a szex es a gyerek miatt. Ha megis, nyilvan nem csak ezert, de legalabb lesz gyereked. A pasik is jatszak az agyuk, szoval ne legyen buntudatod.
2023. febr. 5. 20:44
12/29 anonim válasza:
Szerintem ez alap dolog, nem azért, mert nő vagy (én is az vagyok, szóval "nem érdekelsz"), hanem mert felnőtt.
A főzés az a képesség, amihez nem kell sok ész, viszont nagyon sokat tud dobni az életminőségeden és sokat lehet vele spórolni. Nem tudni főzni nekem olyan, mintha nem tudnál villanykörtét cserélni, vagy számlát befizetni.
Mondjuk én az a fajta vagyok, aki amit csak lehet, megold magának.
Nyilván ez csak az én véleményem. Neked nem kell úgy élned, ahogy nekem megfelel.
2023. febr. 5. 21:00
13/29 anonim válasza:
Amíg nem az én feleségem vagy, addig lesz@rom mit csinálsz😂.
Utána meg majd dumálunk!
2023. febr. 5. 21:06
14/29 anonim válasza:
Dehogy gáz. En is igy vagyok. Egyedul elek, minek fozzek. Legutobb akkor foztem magamra, mikor 2 hetig karantenban voltam itthon, akkor muszaj volt, meg uncsiztam is ugyis.
2023. febr. 5. 21:22
15/29 Metionin válasza:
Senkinek semmi köze hozzá. Ha akarsz főzni, főzöl, ha nem, nem. Magánügyed.
2023. febr. 5. 22:56
16/29 anonim válasza:
Én ramen tésztán éltem a huszas éveimet. Bár amikor összeköltöztünk a férjemmel,már főztem neki. De én akkor is rament zabáltam:D
2023. febr. 6. 01:32
17/29 anonim válasza:
Nem. Igazából semmi köze hozzá senkinek, hogy milyen módon oldod meg a táplálkozásodat, - pláne, ha ezzel senkinek nem ártasz.
Ne, megyek, leszedem a dobozos tejet a fáról! :)
2023. febr. 6. 02:02
18/29 anonim válasza:
Ha megengedheted magadnak anyagilag, akkor ez nem probléma.
2023. febr. 6. 04:35
19/29 anonim válasza:
Nem nezem le. A fozesbol nem elsz meg.
N
2023. febr. 6. 05:36
20/29 anonim válasza:
Na hát nekem nem kellene egy ilyen nő. Ha én férfi létterem meg tudok csinálni mindent amit csak akarok akkor nekem elvárás, hogy a párom is. Mert majd mi lessz, a gyerekedet is eteted a menüztető étteremből? Ki tudja milyen ótvar ember köpköd bele meg hány napja lejárt vacakból csinálják.. a gyerekemnek meg ilyet biztosan nem adnék. Munkából meg nem szaladhatok haza főzni valamit, ha éhes a gyerek, ott az anyja. Aki nem tud férfi/nő létére főzni az egy életképtelen semmirevaló (ha nő akkor meg főleg).
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!