Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az előnye annak ha valaki...

Mi az előnye annak ha valaki férfinak születik?

Figyelt kérdés
Főleg felnőttként, azt leszámítva hogy nem kell szülni és menstruálni.

2023. jan. 15. 15:23
1 2 3 4
 1/33 anonim ***** válasza:
89%
Előbb halunk!
2023. jan. 15. 15:24
 2/33 anonim ***** válasza:
43%
Most itt tirpákfalván hirtelen nem jut eszembe, de örülök, hogy nem valami bombanőnek születtem ide a sok debil közé.
2023. jan. 15. 15:26
 3/33 anonim ***** válasza:
41%
Több jogod van, nagyobb fizetést kapsz, nem nézlek le, nem akarnak minden sarkon megerőszakolni.
2023. jan. 15. 15:27
 4/33 A kérdező kommentje:
Lehetne mondani hogy a férfi erősebb, de én YouTube-on láttam már hétköznapi nőket olyan izomzattal amilyen nekem soha nem volt, és nem is lesz ha csak nem kölzözök be egy edzőterembe egy évig. Plusz tőlük egyáltalán nem elvárás hogy izmosak, erősek legyenek. Nem kell kezdeményezniük, és nem is kopaszodnak. Tényleg nem értem miért jobb férfinak lenni.
2023. jan. 15. 15:34
 5/33 anonim ***** válasza:
82%
A pisilés egyszerűbb, kevesebb ruhával és cipővel is beérem.
2023. jan. 15. 15:36
 6/33 anonim ***** válasza:
95%
Nincs szükség sminkre alapból szépek vagyunk 😅.
2023. jan. 15. 15:46
 7/33 anonim ***** válasza:
83%

A férfiak fizikailag erősebbek.

(Egyébként szülni nem kötelező a nőknek sem és normális helyen senkit nem akarnak megerőszakolni. A menstruáció meg nem hátrány.)

2023. jan. 15. 16:07
 8/33 Kroms ***** válasza:
98%
Erősebbek vagyunk, ezért gyakrabban kérnek fel ismerősök nehéz, kimerítő fizikai munkálatok végzésére, így pedig spórolhatunk a konditerem-bérleten. Ezen kívül pedig nagy előny még, hogy tovább kell dolgoznunk, de alacsonyabb a várható élettartamunk, így jóval többet tudunk félretenni a túlvilágra.
2023. jan. 15. 16:11
 9/33 A kérdező kommentje:
#7 Vannak nők akik jobban feledzik magukat mint sok férfi. Ha egy nő alulmarad az természetes, ha egy férfi alulmarad akkor egy férfiatlan lúzer. Ha a menstruáció nem hátrány akkor nincs semmi előnye férfinak lenni. Amit a 3-as ír az pedig nevetséges, és hazugság is egyben.
2023. jan. 15. 16:12
 10/33 anonim ***** válasza:
21%

Ki mondta hogy jobb férfinak lenni?

Én itt a gyakorin is azt szoktam hangoztatni hogy nőnek ezerszer jobb lenni.

Semmi áron nem lennék férfi

2023. jan. 15. 16:21
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!