Mièrt nem születik az ember fèrfinak?
Nagyon rossz helyen dolgozol, ha nöként hátrányban vagy.
Emellett, ha nem szeretsz nö lenni, akkor jaavaslom egy pszichológus felkeresését!
Egy nö, aki szeret nö lenni, és mérnökként vezetö pozicióban van, minden hátrányos megkülönbözetés nélkül!
Átérzem. Én is lennék inkább férfi. Ma jöttem hazafelé, hullafáradtan és egy barom cigány kiordított a kocsiból, hogy "f*szomat a szádba tenném!"
Jó, persze nem veszem komolyan az ilyeneket, nem veszem a lelkemre, hisz a női léthez ez hozzátartozik, hogy tűrd és ignoráld ezeket 10 éves korodtól kezdve.
"Hogyan lehetnèk fèrfi?"- Valld magad transzexuálisnak és akkor marad az átműtés. Sajna elég macerás folyamat.
Nemtom, en ezt minimalisan tapasztaltam, raktarban (uj munkahely) beraktak egy olyan helyre, ahol csak csajok dolgoznak, mert ilyen kis aprosagos resz, gondolom azt hittek, ott majd jol elleszek, mert ranezesre nem vagyok egy kemeny ember, csak az a baj, hogy a sracokat jobban birom (csajokkal sincs bajom, vannak baratnoim, kollegalanyok kozul is akad mindig 1-1 akivel jol kijovunk, de nagy atlagban a sracokkal jobban elvagyok, plane ha idegenek, konnyebben ismerkedem veluk, mert lazabbak), es az aprosagokat se szeretem, en szeretek elfaradni, nem pedig mutyurokkel szuttyogni, de en szoltam, hogy ez nekem bocsi, de nagyon nem jon be, ennyi, azota normalis helyen vagyok.
Azt nem hiszem, hogy a ferfiakkal elnezobbek lennenek, en is dobalok ha ideges vagyok, de a kollegakat nem erdekli, arra meg nyilvan mindenki figyel, hogy ne a kamera vagy fonok elott torjon-zuzzon :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!