Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mi az előnye annak ha valaki...

Mi az előnye annak ha valaki férfinak születik?

Figyelt kérdés
Főleg felnőttként, azt leszámítva hogy nem kell szülni és menstruálni.

2023. jan. 15. 15:23
1 2 3 4
 11/33 anonim ***** válasza:
78%

#9.

A férfiak általában sokkal könnyebben feledzik magukat ugyanarra a szintre, mint egy nő, mert másmilyen a két nem testfelépítése. Viszont a mai világban általában nincs szükség a nagy fizikai erőre.

Szerintem nincs jelentős előnye sem annak, ha valaki férfi, sem annak, ha valaki nő. Nem ez dönti el, hogy milyen élete lesz az adott személynek. Meg kell próbálnunk a saját egyéni tulajdonságainkból a legjobbat kihozni és nem a kifogásokat keresni. (Írtam ezt és a hetedik választ nőként.)

2023. jan. 15. 16:26
 12/33 A kérdező kommentje:
#11 Egyetértek. Egy férfinak meg kell tanulnia a nőkhöz képest sokkal nagyobb hátrányból indulva kihoznia magából, és az életéből a legjobbat.
2023. jan. 15. 16:35
 13/33 anonim ***** válasza:
70%

Tény hogy nőnek sokkal jobb lenni.

A férfiak teste nem arra lett "kitalálva" mint a nők teste.

A férfinak annyi a dolga hogy tovább adja a szaporító sejtjeit. A női testnek meg fontos a védelem, utódok nevelése.

A dolgok megértéséhez olvass Evolúcióval kapcsolatos tanulmányokat.

2023. jan. 15. 17:21
 14/33 A kérdező kommentje:
#13 Én értem miről van szó, de attól még az első mondatod igaz marad. Ezen van a lényeg és a probléma.
2023. jan. 15. 17:33
 15/33 A kérdező kommentje:

Ilyenkor semmilyen előnyét nem látom annak hogy férfi vagyok.

[link]

2023. jan. 15. 17:46
 16/33 anonim ***** válasza:
9%
Nem epp eleg nagy előny hogy nem kell se menstrualnod, se szülnöd? Milyen előnyt szeretnel meg..
2023. jan. 15. 17:49
 17/33 anonim ***** válasza:
57%

#16.

A nőknek sem kötelező gyereket szülni, ha nem akarnak. Azt pedig nőként sem értem, hogy mégis mit tudnak egyesek a menstruáción problémázni.

2023. jan. 15. 17:52
 18/33 A kérdező kommentje:
Írta az egyik nő hogy a menstruáció nem is hátrány. Én még nem láttam nőt menstruációs problémákkal szenvedni. Ha már a nők egy rakás dologban előnyt élveznek akkor korrekt lenne ha nekünk is lenne legalább egy. Ja igen, az állva pisilés. 🙏👏👍
2023. jan. 15. 17:56
 19/33 Kroms ***** válasza:
74%

Volt amcsisztánban egy nő, aki boldog és elégedett volt, de úgy döntött, kipróbálja, milyen férfinak lenni. Ha jól emlékszem, pár hétig/hónapig bírta, mielőtt öngyilkos akart lenni.

Érdekes amúgy a "transzneműek" esete is, ahol látszik, hogy sokkal több férfi szeretne nő lenni, mint fordítva.

A mérleg másik nyelveként viszont ott van a keleti világ egy nagy része, ahol a nők ténylegesen másodrendű állampolgárokként vannak kezelve, éppen ezért ezt érdemes különválasztani a nyugati világtól a témakör elemzésekor. Persze az is igaz, hogy a mai világban onnan is bárki átköltözhet Nyugatra és élvezheti (vagy elszenvedheti) a nőközpontú társadalmi rendünket.

2023. jan. 15. 18:14
 20/33 A kérdező kommentje:
Így van 19. Az is tény hogy sokkal több férfi lesz öngyilkos mint nő. Arról nem is beszélve hogy a nőknek semmit nem kell tenniük azért hogy nőies testük legyen, csak annyit hogy odafigyelnek az étkezésre. Egy férfi ha ki szeretne nézni vahahogy akkor rendszeresen kell sportolnia, edzenie. Enélkül vagy nyápic lesz, vagy egy dagadt, pocakos sertés.
2023. jan. 15. 18:24
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!