Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy egy jókepű...

Miért van az, hogy egy jókepű férfinak és egy szép nőnek általában csúnya gyereke születik?

Figyelt kérdés
Én ezt látom a környezemben, pedig az ember nem ezt várná... Tényleg anyuka-apuka tök jól néz ki, a gyerek meg csúnya, de mindenképpen átlagos...

2022. júl. 9. 15:57
 1/4 anonim ***** válasza:
81%

Mert nem minden szép ember volt szép kicsinek.

A húgom kicsinek csúnya volt (mondjuk én mindig is csúnya voltam). Tinédzserkorában megnövesztette a haját, elkezdte vasalni, göndöríteni, ápolni, csinos ruhákba kezdett járni, és elkezdte kiemelni az előnyös részeit.

És nemcsak anyukát meg apukát kell nézni, hanem a család többi tagját is. Lehet egy nő szép, hogyha az anyjának kaszadinnye feje van, meg hórihorgas orra és a nő gyereke ezt örökli.

Az előnyös megjelenésen férfiaknak nagyon sokat dob az edzés, a szakáll és a haj.

2022. júl. 9. 16:01
 2/4 anonim ***** válasza:
100%

Nézd! Ezt másképp nem lehet elmagyarázni, így leírom a saját családomat.

Nálunk ezek találhatók meg: fekete haj, barna haj, szőke haj, dús, vastag haj, vékonyszálú haj, zöld szem, kék szem, nagy orr, kis piszeorr, dús ajak, semmilyen ajak, kis fül, nagy fül, kis homlok, nagy homlok, szimmetrikus arc, asszimetrikus arc.

Ebbe minden benne van: szülők, nagyszülők, unokatesók.

Húgomnak hosszú, vastag, dús, egészséges szőke haja van, kék szemmel, kis, arányos orral, kis füllel, kis homlokkal, és az arca olyan szimmetrikus, mintha megplasztikáztatta volna.

Ezzel szemben nekem olyan vékonyszálú, kevés hajam van, hogyha fonatot készítenek, akkor olyan vékony fonat lesz, mintha másnak elosztanánk 3 részre a haját, nagy, görbe orrom van, szétáll a fülem, a homlokomon palacsintát lehetne sütni, asszimetrikus a pofám, az egyik szemem sokkal kisebb, mint a másik, és az egyik pofacsontom sokkal kintebb van, mint a másik, sokszor azt hiszik, hogy be van dagadva bal oldalt az arcom.

Minden attól függ, hogy ki mit örököl.

2022. júl. 9. 16:10
 3/4 A kérdező kommentje:
Értem. Akkor ez szimplán öröklődés. Ami, mint tudjuk, nem csak a szülőktől lehet, sőt.
2022. júl. 9. 16:37
 4/4 anonim ***** válasza:
Nemtom, nekünk mások szerint is tök szép gyerekünk született, és mi se vagyunk rondák :D
2022. júl. 9. 20:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!