Miért van az, hogy a durván túlsúlyos, általában csúnya nőknek mániája az, hogy rövid haj, valami idétlen színre befestve?
Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:48
1/18 anonim válasza:
Ugyan nem ilyen nő vagyok, de miért mániád, hogy olyan nők külsejével törődj, akik nem tetszenek?
3/18 A kérdező kommentje:
Első neked miért mániád hülyének lenni?
Azért örülök, hogy a kettes tudja miről beszélek.:D
2020. dec. 27. 20:52
4/18 anonim válasza:
🤣 erre én is kíváncsi vagyok. ezzel kompenzálni nagyon gáz. Ráadásul van,hogy zsíros is legtöbbnek a haja. Csüng a ruha stbstb.
5/18 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy kompenzálnak, épp a hosszú haj lenne a kompenzáció.
Mikor kövér voltam, azért nem számított, hogy nézek ki, mert kövér voltam. Nem tudom, hogy érthető-e, szerintem a rövid haj és a kövérség közül a kövérség a gázabb, szinte a legrosszabb tulajdonság. A pasiknak nem kellettem a túlsúly miatt, akkor már nem mindegy, a fejem? Nem hiszem, hogy lett volna pasi, aki azt gondolta volna, hogy "fú, dagadt, mint a disznó, de a haja, az igen, az hosszú".
6/18 anonim válasza:
Ez tényleg így van,és párosúl hozzá még egy rettentő nagy önbizalom.
Így összesen én hányok ezektől úgy ahogy vannak.
F.44
7/18 anonim válasza:
Én megértem őket. Ha úgyis ronda az ember (hosszú hajjal se kell a a kutyának se) akkor miért ne lehetne olyan haja, ami NEKI tetszik. A színes haj meg jó móka, csak hosszú hajon nem lehet szórakozni vele, mert tönkremegy tőle. (Tapasztalat.)
8/18 anonim válasza:
És miért ne lehetne ronda embernek önbizalma?
9/18 anonim válasza:
8. Talán mert önámítás a téves önbizalom.
10/18 anonim válasza:
Nem az. Mindenkinek jár az önbizalom, nem csak a szépeknek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!