Miért hosszú a lányok haja? Alig látok rövidhajú sportos lányt, csak a hosszúhajú plázacicák mindenhol.
Figyelt kérdés
Félnek kilógni a tömegbōl?2019. jún. 20. 15:44
1/14 anonim válasza:
Ez jó kérdés, nekem a rövidhajú lányok olyan fétis hogy nem is tudom elmondanu
2/14 anonim válasza:
Nekem a hosszabb hajú lányok jobban tetszenek de mondjuk én a kifejeten nőes nőket szeretem de van egy két fazon ami jó s tetszik de a legjobban a japán lányok haja szokott tetszeni
3/14 anonim válasza:
Ne általánosíts! Nekem pl eszemben sincs a tömeg után menni
4/14 A kérdező kommentje:
A rövid hajhoz sok önbizalom kell, szerintem inkabb csak az tetszik benne.
2019. jún. 20. 15:53
5/14 anonim válasza:
6/14 anonim válasza:
Nőiesebb, és sokkal jobban áll a legtöbb lánynak.
A plázacica egy személyiségtípus. Semmi köze a hosszú hajhoz, és a sportosságnak sincs a rövidhez.
7/14 anonim válasza:
Vagy arra nem gondoltál hogy a csajoknak a hosszú haj tetszik?! Amúgy meg szerintem ha egy csajnak jobban áll a rövid haj, akkor le meri vágatni. Ez nem feltétlenül az önbizalomról szól
8/14 anonim válasza:
Rövid hajú, vagy akár felnyírt hajú sportos, atomseggű csajok.. Imádom őket
Ad egy minimális fiús beütést, holott csakis a maximálisan nőies, szép arcú csajok tetszenek.
Ezt a kettőséget oldja fel valamiért.
Jobb, mintha elkezdene a saját nemével kapcsolatot az ember.
Tudom sokan nem értik ez hogy jön ide.
De számomra ezt testesíti meg. Maximálisan nők, de a rövid haj miatt minimális fiús beütés.
9/14 anonim válasza:
Hosszú hajtól senki nem lesz plázacica. Sőt vannak mondjuk vállig érő hajú 3,14csák is.
Nekem akkor is hosszú volt a hajam, mikor mindenkinek rövid körülöttem. Tudod miért? Mert az tetszik, úgy vagyok önmagam!
10/14 anonim válasza:
Nekem gyerekkorom óta hosszú derékig érő hajam van. Imádom és mindenki szerint hozzám a hosszú haj illik. Nem változtatnám meg,és egyáltalán nem plázacicás.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!