Mi a véleményetek erről (lányoknak rövid haj)?
Lehet rossz a kategória, de talán inkább ide, mint a hajápoláshoz...
Szóval. Lány vagyok és le szeretném vágatni a hajamat, hogy odaadhassam valakinek és paróka lehessen belőle rákos embereknek. Nekem úgyis visszanőne...Amúgy is jobban tetszene a rövid haj, így kellemest a hasznossal alapon lehet jobb lenne így. Derékig érő hajam volt, pár hónapja levágtuk vállig érőre. Most hasonlóra szeretném, mint P!nk-nek (énekesnő) van. Mindig lófarokban hordom, szóval még valamennyire zavar is és a hosszú hajmosás-szárítással sem vagyok annyira jóban.
Az érdekelne, hogy mit gondoltok erről, mert szerintem sok ismerősöm leszbikusságra asszociálna vagy lázadásnak tekintnék (a korom miatt). Bár annyira nem foglalkozom mások véleményével, de azért kíváncsi vagyok.
Egyébként elég fiús vagyok, a stílusomhoz talán illene, az arcomhoz nem tudom...remélem. Szeretnék jótékonykodni is, a véradás jó lenne, de a korom miatt még nem lehetséges. Ezt az utat találtam, esetleg ha lenne ötletetek, hogy hogyan jótékonykodhatnék még, az is jó lenne, de ez már más kategória.
A válaszokat előre köszönöm! 16L
koszonom a valaszod!
Igazabol en mar unom is a hosszu hajat, meg mivel sportolok, mindig copfban van. Akadalyoz is, ezert nem sajnalom. Plane ilyen celbol nem
Addig a pontig hogy levágatod a hosszú hajad,hogy támogathass rákos betegeket,addig egyezek veled. De.. miért akarnád annyira rövidre,mint ami P!nk-nek van? Nem a rövidsége zavar,hanem a forma. Ha már rövidet akarsz,miért nem egy PICIVEL hosszabbat?
S ha nem tetszik,akkor vágasd még rövidebbre.
Mert meglehet hogy ha egyből ultra rövidre vágatod,megbánod.
Sziasztok!
Nem tudom, hogy látjátok-e vagy ilyenek, gondoltam kiírom, hogy megcsináltattam. 30 centit vágattam le. Ezt már közel két hete, de ahogy az előttem szóló írta, én nem sírok utána hetek óta :D Úgy tűnik, nem vagyok ennyire tömeg. Sőt, szeretem is, sokkal kényelmesebb, nem kell vacakolni vele és a fejbőrömnek is jót tesz egy pici megkönnyebbülés. Persze úgy tervezem, hogy visszanövesztem, a két-három héthez képest is nőtt már egész sokat. Az a 30 centi meg remélem jobb és szeretőbb gazdára lel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!