Kezdőoldal » Szépség és divat » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy a durván...

Miért van az, hogy a durván túlsúlyos, általában csúnya nőknek mániája az, hogy rövid haj, valami idétlen színre befestve?

Figyelt kérdés
2020. dec. 27. 19:48
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
10-essel eggyet értek
2020. dec. 29. 12:38
 12/18 A kérdező kommentje:

Ez hülyeség.

Nekem semmi bajom nincs azzal, ha egy nő túlsúlyos.

Épp ma láttam egy szép szőke nőt az Arénánál és hosszú haja volt, tök nőies, de tuti volt benne vagy 80 kiló a 165 centijéhez.

2020. dec. 29. 13:00
 13/18 anonim ***** válasza:
44%
De ha ronda és túlsúlyos? Van ez az elmélet, hogy a férfiak személyes sértésnek veszik, ha egy nő nem akar nekik tetszeni.
2020. dec. 29. 13:05
 14/18 A kérdező kommentje:

Szerintem nincs csúnya nő, csak idétlen vagy igénytelen.

Van egy rakás nő ismerősöm, akik vagy arcra nem szépek, vagy a testük nem tuti, de mivel odafigyelnek magukra, tök jó nők és szívesen ágyba bújnék velük vagy már bújtam is.

A kérdésben szereplő nők szerintem az idétlen kategória.

Cseke Katinka, Szulák Andi, Melissa Mccarthy, szerintem jó nők.

2020. dec. 29. 13:11
 15/18 anonim ***** válasza:
A csúnyaság nagyon relatív, kár belemenni. Engem is érdekelne, hogy a husisabb, dundibb nők miért szeretik a rövid, színes, csíkos frizurákat? Én is megfigyeltem korábban, de nem értem. Nagy, színes műköröm is gyakori.
2020. dec. 29. 23:33
 16/18 anonim ***** válasza:
8%

10.

Ez akkor is téves önbizalom ahol magukat b.sszák át.

2020. dec. 30. 17:20
 17/18 anonim ***** válasza:
90%
Nem, mert nem csak a külső adhat önbizalmat. Ne legyél már egy fogyatékos agymosott tinike szintjén.
2020. dec. 30. 21:43
 18/18 anonim ***** válasza:
95%

"Szerintem nincs csúnya nő, csak idétlen vagy igénytelen.

Van egy rakás nő ismerősöm, akik vagy arcra nem szépek, vagy a testük nem tuti, de mivel odafigyelnek magukra, tök jó nők és szívesen ágyba bújnék velük vagy már bújtam is."

Tehát tényleg az basz fel, hogy ezek a nők nem teszik magukat dughatóvá.

2020. dec. 30. 21:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!