Szerintetek ez nagyon gáz? 21/f. Többi lent
Attól függ mire akarod használni azt amit megtudsz és hogyan akarod megszerezni az információkat.
Vannak orvosok, más egészségügyi területen dolgozók, akiknek ennél extrémebb érdeklődésük van és az vitte előre az orvostudományt amivel embereket lehet segíteni, gyógyíteni.
Mit gondolnál olyanokról akiket az érdekel, hogy lehet-e egerek hátából emberi testrészeket, szerveket kinöveszteni?
Ezeknek az embereknek az érdeklődése juttatta el az orvostudományt oda, hogy mára rengeteg embernek van újra füle, orra, amit nem más meghalt személyektől ültettek az arcukra egy súlyos balesetet, műtétet követően, hanem genetikailag módosított egerek hátán növesztették ki a saját sejtjeikből ezeket a testrészeket a számukra - már évtizedes eredményekkel.
Használd az érdeklődésedet jól és jóra, akkor örülni fog neki mindenki. Nagyon figyelj arra, hogy az érdeklődésed ne más ártalmára, kárára legyen és ne kövess el vizsgálódás közben semmi törvénytelent! Pl. ne kezdj el gyerekeket simogatni meg elrabolni, csak hogy figyelhesd a karjuk növekedését.
#2 "De az talán nem gond, ha egy ismerős vagy rokon gyerek karját megnézem, megfogom. Tényleg puszta kíváncsiság."
Nincs vele gond ha ezt megbeszéled ELŐTTE a szüleivel. Mert ha rajtakapnak és utólag jössz ezzel, akkor csak mentegetőzésnek fogják tekinteni, kitalált mesének.
Kérdezd meg a rokon gyerek szüleit, hogy megnézheted-e mert érdekel a téma! Próbáld beleképzelni magad azok helyébe akiket előre nem tájékoztatsz, csak annyit tapasztalnak, hogy az egyik rokon fogdossa, simogatja meg nézegeti a sokkal fiatalabb gyerekük karját, kezét! Te sem arra gondolnál, hogy "milyen jó dolog, hiszen érdeklődik a biológia meg a fejlődéstan iránt" hanem hogy miképpen hívjanak rendőrt.
3
Sajnálom ha félreérthetően fogalmaztam.
4
Hát nem tudom, egy karsimogatásról nekem biztos nem a pedofília jutna eszembe, hisz a kar nem intim rész. Persze függ a szitutól és attól, hogy láthatóan élvezi e az illető, mert ha igen az már nyilván az. De ha csak simán fogja vagy nézegeti, én nem ARRA gondolnék.
4
És nyilván megbeszélem előtte a szüleivel, volt már erre példa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!