Boldog tudsz lenni úgy, hogy nem vagy szabad? Ha igen, hogy csinálod?
Figyelt kérdés
2023. jan. 15. 21:08
1/25 anonim válasza:
A szabadidőmmel én rendelkezem és azt igyekszem úgy beosztani, hogy nekem jó legyen.
3/25 A kérdező kommentje:
Mert szerinted attól, hogy valaki nincs börtönben mindenképp szabad?
2023. jan. 15. 21:17
4/25 anonim válasza:
Akkor mi az ami rabságban tart?:)
5/25 A kérdező kommentje:
A megélhetés és a céltalanság, és ezen kettő napi rutinjának lélekölő monotonitása. 😅
2023. jan. 15. 21:23
6/25 anonim válasza:
Nem. De dolgozom azon inden nap, hogy az legyek.
7/25 anonim válasza:
Akkor miért nem változtatsz??? A szabadságodat csak te korlátozod!
8/25 anonim válasza:
Tedd változatosabbá a napjaidat.
9/25 A kérdező kommentje:
#7 Wow. Hogy erre nem gondoltam....😓
Egyedül váltsam meg a világot vagy mi? Ha munkát váltok az is ugyanúgy mindennapi lesz és monoton...Éljek meg másból? Mégis miből? Haverkodjak, hogy más pénzeljen? Kösz, nem állok be a korruptak sorába.
Ezert kérdeztem, hogy ha mar ez van, hogy lehet kibírni, es igy is boldognak lenni...
2023. jan. 15. 21:33
10/25 anonim válasza:
"Ezert kérdeztem, hogy ha mar ez van, hogy lehet kibírni, es igy is boldognak lenni..."
Adni fognak ilyen-olyan tanácsokat és te mindegyikre kifogásokat fogsz gyártani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!