Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Lányok! Milyen tulajdonságot...

Lányok! Milyen tulajdonságot találtok vonzónak egy fiúban? (külső,belső tulajdonságok,kinézet stb)

Figyelt kérdés
jan. 26. 21:08
 1/9 anonim ***** válasza:
0%
180 cm+, diploma, saját ház, autó, konditerem heti 5x
jan. 26. 21:16
 2/9 anonim ***** válasza:
61%
Első lányokhoz szólt a kérdés
jan. 26. 21:21
 3/9 anonim ***** válasza:
65%
Külsőre magas, igényes, arányos testalkat, azaz nem vézna de nem is kövér, arcra majdnem mindegy, teljesen máshogy néztek ki a férfiak, akik eddig tetszettek. Belsőre intelligens, figyelmes, vannak érdeklődési körei, hobbija, nem csak úgy létezik és túlél, hanem élvezi az életet, stb.
jan. 26. 21:40
 4/9 anonim ***** válasza:
69%
Tars támasz segitseg mellettem van a bajban is, kiall értem, más nők elott is, őket ejti engem meg kiemel.
jan. 26. 22:17
 5/9 anonim ***** válasza:
77%
Ha figyelmes megértő humoros szeretetteljes elfogadó nyitott. Külső nekem mind1 legyjen aranyos mosolya annyi elég. Általába a sötét hajúak szeműek jönnek be de a világos se kizáró ok.
jan. 26. 22:24
 6/9 anonim ***** válasza:
48%
dús haj, vastag száj, barnább bőr, kedvesség, de ne legyen nyálas. És legyen izmos , ne legyen vézna, de ne legyen hájas sem. Legyen határozott kiállású, védjen meg ha kell, tudjon verekedni, de tudjon szenvedélyesen szeretni és jol tudja maszírozni a hátam az erős kezeivel. És fehér fogsora legyen.
jan. 27. 06:09
 7/9 anonim ***** válasza:
Tars támasz segitseg mellettem van a bajban is, kiall értem. Megvan a jozan esze es feltalalja magat minden helyzetben. Ha figyelmes erdeklodo megerto humoros kedves. A kulsejere ra tudjak fuggni. Barna szem barna haj. Barmelyik arnyalat. Hasonlo alapelvek.
jan. 27. 06:14
 8/9 anonim ***** válasza:

Nagy igényem van a minőségi és őszinte kommunikációra, így nagyon fontos, hogy a fiú, férfi erre vevő és kapható legyen. Nem azt várom el, hogy a nap 24 órában haptákban álljon, hanem, hogy lehessen vele mélyen és őszintén beszélgetni, ami folyamán fejben is aktívan ott van a beszélgetésben.

Legyen intelligens, kellően határozott, figyelmes, megértő, empatikus, nyitott, elfogadó, ne féljen kimutatni az érzéseit, legyen humora, kedves, tisztelettudó, nyugodt és türelmes. Mellette odaadó társ, aki segít, ha arra van szükség. Fontos, hogy közben azért neki is meglegyen a saját élete, tehát ne legyünk összenőve.

Külsőre csak annyi fontos, hogy legyen nálam magasabb (mikor utoljára mértem, 175 cm voltam), ápolt, egészséges és gondozott megjelenésű.

jan. 28. 10:58
 9/9 anonim válasza:
Nálam legyen magasabb, sötét haj és szemszin, szeretem ha igényesen néz ki, imponáló nkm a kecses ujjak, belülről legyen intelligens, de nem menőzön a tudásával, illetve szerezem ha egy férfi tisztában van az erényeivel és a gyengeségeivel, a humor is elengedhetetlen
febr. 2. 18:26

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!