Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Incelek! Mit tudtok felmutatni...

Incelek! Mit tudtok felmutatni, és mik az elvárásaitok?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélünk elvárásokról, de általában mindig másokéról. Engem viszont az érdekelne, hogy mik a ti értékeitek és mik a ti elvárásaitok a párkeresés kapcsán.

Szóval pl az alábbi "profil" mentén. Számértékek megadásánál nyilván lehet tól-ig értéket is megadni, vagy minimumot, maximumot.

A Te adataid:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozási terület:

Nettó jövedelem:

Küllemed főbb jellemzői, ha van:

Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:

Szabadidős tevékenységek:

Egyéb értékeid:

Elvárások párkeresésben:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozás:

Nettó jövedelem:

Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:

Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:

Egyéb elvárások:

2023. jan. 12. 10:45
1 2 3 4 5 6
 51/56 anonim ***** válasza:
67%
#50 Ha hiszed, ha nem, igenis nyújtani kell dolgokat egy kapcsolatban, különben miért vagy benne, ha nem az adok-kapok miatt? Nem elég csak a szerelem, mert az pikk-pakk elmúlik, ha például sz.r vagy az ágyban és le sem sz.rod, hogy a másik élvezi-e. És ez csak egy példa, kismillió dolgon el tud bukni a dolog, ha önző vagy és nem teszel bele semmit.
2023. jan. 16. 13:43
 52/56 A kérdező kommentje:

Jaj, 50es, ne légy már ennyire idealista.

Szép értékek ide vagy oda, egy 20 éves (általában) nem akar összejönni egy 40-45 évessel.

Ráadásul a férfiaknál nem ritka, hogy vannak küllemi preferenciáik pl hosszú haj vagy pl mellméretet illetően.

Persze, egy szép utópiában nem számít semmi, csak a másik lelkének a szépsége, de pláne incel témában elég nehéz elmenni a körülmények között, hisz az incelek beszélnek folyton az anyagiakról meg a küllem fontosságáról.

51, nem, férfi vagyok.

2023. jan. 16. 13:45
 53/56 anonim ***** válasza:
4%

53

“ Jaj, 50es, ne légy már ennyire idealista.”

Miért ne? Egyébként tény , hogy amely házasságok megéltek 30 vagy 40 évet azok jellemzően nem ezek az időben változó tulajdonságok, “értékek” miatt történtek. Milyen is lett volna, ha egyik fél leépítés miatt elveszti az állását akkor a nő már dobja is mert többet keres nála? Vagy egyik fél kicsit magára szed vagy ráncosodik esetleg néhány ősz hajszála is megjelenik? Esetleg balesetet szenved és sebhelyes lesz az arca? Akkor a nő rögtön is dobhatja mert már nem üt meg külsőre egy szintet? Vagy mert nem teljesít stresszes időszakban vagy más átmeneti mentális problémák miatt ugyanúgy az ágyban? Ismét, a megoldás lapátra tenni és újat keresni?

Soha, de soha nem ezek a tényezők a sikeres, hosszú távú kapcsolat feltételei, hanem mint írtam a jóban-rosszban együtt hozzáállás, egymás melletti kitartás, szeretet stb. Külsőből meg pénzből nem lesz 40 éves házasság mert értelemszerűen a pénz és külső nem állandók valamik.

2023. jan. 16. 14:50
 54/56 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen. Én ezzel mind egyet is értek, de ez most sehogy sem tartozik erre a kérdésre.
2023. jan. 16. 15:02
 55/56 anonim ***** válasza:
0%

55

Ok de akkor mi értelme volt a kérdésnek ha olyasmit akarsz bizonyítani amivel nem értesz egyet?

2023. jan. 16. 15:09
 56/56 A kérdező kommentje:

56, egyszerű: nem akarok bizonyítnai semmit.

Tudom, nehéz elképzelni, de nem minden kérdés rosszindulatú, alattomos szándékkal kerül kiírásra, van ami csak egyszerű kíváncsiságból...

És mivel az incelek mindig elvárásokról meg szintekről beszélnek, gondoltam járjuk körbe a témát, konkrétum ugyanis kevés szokott elhangozni a témában.

2023. jan. 16. 15:13
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!