Incelek! Mit tudtok felmutatni, és mik az elvárásaitok?
Sokszor beszélünk elvárásokról, de általában mindig másokéról. Engem viszont az érdekelne, hogy mik a ti értékeitek és mik a ti elvárásaitok a párkeresés kapcsán.
Szóval pl az alábbi "profil" mentén. Számértékek megadásánál nyilván lehet tól-ig értéket is megadni, vagy minimumot, maximumot.
A Te adataid:
Kor:
Magasság:
Testsúly:
Végzettség, foglalkozási terület:
Nettó jövedelem:
Küllemed főbb jellemzői, ha van:
Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:
Szabadidős tevékenységek:
Egyéb értékeid:
Elvárások párkeresésben:
Kor:
Magasság:
Testsúly:
Végzettség, foglalkozás:
Nettó jövedelem:
Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:
Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:
Egyéb elvárások:
Többen jelezték, hogy ők nem incelek de szívesen kitöltenének egy ilyen adatlapot.
Itt az ultimate, mindenkinek szóló verzió:
https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..
Ki tudja, talán még olyanok is lesznek akik ez alapján egymásra találnak:D
A Te adataid:
Kor: 36F incel
Magasság: 184
Testsúly: 84
Végzettség, foglalkozási terület: Bérszámfejtő
Nettó jövedelem: 415.000
Küllemed főbb jellemzői, ha van: sportos/izmos, heti 3x járok gym-be (gymcel)
Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak: őszinteség, megbízhatóság, együtt töltött idő, harmónia
Szabadidős tevékenységek: edzés, séta, családdal lenni, mozizni, filmeket nézni, fürdőbe járni, néha utazni, otthon lenni, olvasni ( híreket )
Egyéb értékeid: ragaszkodó vagyok és megbízható
Elvárások párkeresésben:
Kor: 30-37
Magasság: 165-178
Testsúly: 50-70
Végzettség, foglalkozás: főiskola/egyetem , foglalkozás-mindegy de emberi időben dolgozzon, hogy tudjunk találkozni
Nettó jövedelem: hasonló mint az enyém, hogy ne legyen túl nagy különbség, ne keressen 2-3x többet.
Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások: nincs ideálom de tetszik ha egy nő nőies adottságokkal van megáldva (értsd van melle) és tetszik ha sportos, de nem túlzóan. A jó illat és a kellemes hang is nagyon nagyon vonzó. Utóbbi különösen!
Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások: kedves, szerény, barátságos ( de nem mindenkivel ), ne legyen túl nyitott, de legyen nyitott rám, legyen monogám típus, hűséges. Ne legyen túlzottan állatbarát mert én nem tartok és nem is tartanék soha állatot ( díszhalakat kivéve ).
Egyéb elvárások: klisé de szeressen azért aki vagyok ne aki lehetnék vagy akit belém képzel!
Köszönöm a választ, tök jó! :)
A gymcelen azért meglepődtem, nem tudtam, hogy ilyen kifejezés is létezik:D
Én konkrét leszek.
Kor: 23
Magasság: 181 cm
Testsúly: max 70 kg
Végzettség: érettségi, és egyetemre járok
Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett
Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc
Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes
Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés
Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább
Elvárások társkeresésben
Kor: 18 felett bárki
Magasság: mindegy
Testsúly: mindegy
Végzettség: érettségi azért jó lenne
Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani
Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső
Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem
Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké
Utálatos ez a versengés a nők kegyeiért. Ezért is adtam fel teljesen a nőzést (amúgy is incel lennék egyébként), mert valahogy nem fér az értékrendbe ez a piacosdi, ki mennyit ad, ki mennyi kap stb.
Undorító és gusztustalan, embertelen és tárgyiasító.
Rossz helyre születtem és a gyomrom folyamat fel van fordulva, hogy itt kell élnem.
26, köszönöm a válaszodat!
Nincsenek túl nagy elvárásaid:D Gyakorlatilag szinte tökmindegy milyen a másik, amíg veled van. Ez mitől van?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!