Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Incelek! Mit tudtok felmutatni...

Incelek! Mit tudtok felmutatni, és mik az elvárásaitok?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélünk elvárásokról, de általában mindig másokéról. Engem viszont az érdekelne, hogy mik a ti értékeitek és mik a ti elvárásaitok a párkeresés kapcsán.

Szóval pl az alábbi "profil" mentén. Számértékek megadásánál nyilván lehet tól-ig értéket is megadni, vagy minimumot, maximumot.

A Te adataid:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozási terület:

Nettó jövedelem:

Küllemed főbb jellemzői, ha van:

Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:

Szabadidős tevékenységek:

Egyéb értékeid:

Elvárások párkeresésben:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozás:

Nettó jövedelem:

Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:

Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:

Egyéb elvárások:

2023. jan. 12. 10:45
1 2 3 4 5 6
 21/56 A kérdező kommentje:
Hm, igen, ha még lesz kitöltő (remélem lesz) akkor lehetőleg csak az erényeit írja le. Mármint na, értem én a cinizmust, de akkor minden negatív tulajdonságra jusson 2 pozitív.
2023. jan. 12. 16:47
 22/56 A kérdező kommentje:

Többen jelezték, hogy ők nem incelek de szívesen kitöltenének egy ilyen adatlapot.

Itt az ultimate, mindenkinek szóló verzió:

https://www.gyakorikerdesek.hu/felnott-parkapcsolatok__tarsk..

Ki tudja, talán még olyanok is lesznek akik ez alapján egymásra találnak:D

2023. jan. 13. 11:49
 23/56 anonim ***** válasza:
82%

A Te adataid:

Kor: 36F incel

Magasság: 184

Testsúly: 84

Végzettség, foglalkozási terület: Bérszámfejtő

Nettó jövedelem: 415.000

Küllemed főbb jellemzői, ha van: sportos/izmos, heti 3x járok gym-be (gymcel)

Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak: őszinteség, megbízhatóság, együtt töltött idő, harmónia

Szabadidős tevékenységek: edzés, séta, családdal lenni, mozizni, filmeket nézni, fürdőbe járni, néha utazni, otthon lenni, olvasni ( híreket )

Egyéb értékeid: ragaszkodó vagyok és megbízható

Elvárások párkeresésben:

Kor: 30-37

Magasság: 165-178

Testsúly: 50-70

Végzettség, foglalkozás: főiskola/egyetem , foglalkozás-mindegy de emberi időben dolgozzon, hogy tudjunk találkozni

Nettó jövedelem: hasonló mint az enyém, hogy ne legyen túl nagy különbség, ne keressen 2-3x többet.

Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások: nincs ideálom de tetszik ha egy nő nőies adottságokkal van megáldva (értsd van melle) és tetszik ha sportos, de nem túlzóan. A jó illat és a kellemes hang is nagyon nagyon vonzó. Utóbbi különösen!

Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások: kedves, szerény, barátságos ( de nem mindenkivel ), ne legyen túl nyitott, de legyen nyitott rám, legyen monogám típus, hűséges. Ne legyen túlzottan állatbarát mert én nem tartok és nem is tartanék soha állatot ( díszhalakat kivéve ).

Egyéb elvárások: klisé de szeressen azért aki vagyok ne aki lehetnék vagy akit belém képzel!

2023. jan. 13. 14:55
 24/56 A kérdező kommentje:

Köszönöm a választ, tök jó! :)

A gymcelen azért meglepődtem, nem tudtam, hogy ilyen kifejezés is létezik:D

2023. jan. 13. 15:04
 25/56 anonim válasza:
87%

Én konkrét leszek.

Kor: 23

Magasság: 181 cm

Testsúly: max 70 kg

Végzettség: érettségi, és egyetemre járok

Nettó jövedelem: ami diákmelóból épp összejön a hónapban egyetem mellett

Küllemem főbb jellemzői: vékony, kék szemű, erős állkapocs, csúnya nőies telt száj, széles orr, csontos arc

Főbb belső tulajdonságok: ravasz, célramenő, összeszedetlen, szeretetéhes

Szabadidős tevékenységek: túrázás, extrém sport, barátokkal találkozás, film nézés

Egyéb értékeid: szerencsére nagy a farkam legalább

Elvárások társkeresésben

Kor: 18 felett bárki

Magasság: mindegy

Testsúly: mindegy

Végzettség: érettségi azért jó lenne

Nettó jövedelem: 200k havonta legalább, hogy ne kelljen eltartani

Küllemmel kapcsolatos elvárások: nincs, nem érdekel a külső

Belsővel kapcsolatos elvárások: 100 százalék hűséges, gondoskodó, és odaadó, szeretettel teli szívvel, mindig tartson ki mellettem

Egyéb elvárások: éljünk együtt boldogan mindörökké

2023. jan. 14. 12:54
 26/56 anonim ***** válasza:
30%

Utálatos ez a versengés a nők kegyeiért. Ezért is adtam fel teljesen a nőzést (amúgy is incel lennék egyébként), mert valahogy nem fér az értékrendbe ez a piacosdi, ki mennyit ad, ki mennyi kap stb.

Undorító és gusztustalan, embertelen és tárgyiasító.

Rossz helyre születtem és a gyomrom folyamat fel van fordulva, hogy itt kell élnem.

2023. jan. 14. 18:34
 27/56 A kérdező kommentje:

26, köszönöm a válaszodat!

Nincsenek túl nagy elvárásaid:D Gyakorlatilag szinte tökmindegy milyen a másik, amíg veled van. Ez mitől van?

2023. jan. 14. 22:42
 28/56 anonim válasza:
A hűség, a gondoskodás, és az odaadás nagyon nem tökmindegy. Meg az sem, hogy melózzon. A többi tényleg mindegy, nem érdekel egyszerűen.
2023. jan. 14. 23:59
 29/56 anonim ***** válasza:
48%
#29 "A hűség, a gondoskodás, és az odaadás nagyon nem tökmindegy. Meg az sem, hogy melózzon." - Hihetetlen, de a csajok is nagyjából ezt várják el. Az egy ostoba egóvédő incelduma, hogy minden nő a pénzre hajt. Ezt felejtsétek el.
2023. jan. 15. 00:03
 30/56 anonim válasza:
A külsőre inkább. Nekem viszont nem számít a külső. Ezért vagyok más.
2023. jan. 15. 00:09
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!