Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Incelek! Mit tudtok felmutatni...

Incelek! Mit tudtok felmutatni, és mik az elvárásaitok?

Figyelt kérdés

Sokszor beszélünk elvárásokról, de általában mindig másokéról. Engem viszont az érdekelne, hogy mik a ti értékeitek és mik a ti elvárásaitok a párkeresés kapcsán.

Szóval pl az alábbi "profil" mentén. Számértékek megadásánál nyilván lehet tól-ig értéket is megadni, vagy minimumot, maximumot.

A Te adataid:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozási terület:

Nettó jövedelem:

Küllemed főbb jellemzői, ha van:

Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:

Szabadidős tevékenységek:

Egyéb értékeid:

Elvárások párkeresésben:

Kor:

Magasság:

Testsúly:

Végzettség, foglalkozás:

Nettó jövedelem:

Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:

Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:

Egyéb elvárások:

2023. jan. 12. 10:45
1 2 3 4 5 6
 1/56 anonim ***** válasza:
95%
Kíváncsi vagyok, kapsz-e majd választ. :)
2023. jan. 12. 11:23
 2/56 anonim ***** válasza:
86%
Inkább a red pill-t kérem. 😃
2023. jan. 12. 12:29
 3/56 A kérdező kommentje:
3as, mint azt írtam, eleget beszéltünk már mások elvárásairól. Majd cisnálok egy kört a lányokkal is, miután erre a kérdésre értékelhető mennyiségű válasz jön. Eddig egy se jött.
2023. jan. 12. 13:00
 4/56 anonim ***** válasza:
77%
#3 Azt vágod ugye, hogy ez ilyen tipikus incel egómentő duma és az igazsághoz semmi köze nincs? Ezzel magyarázzátok azt, hogy miért nem kelletek senkinek. Közben ha körülnéznél magad körül láthatnád, hogy nem csak a gazdag fasziknak van barátnőjük/feleségük.
2023. jan. 12. 13:12
 5/56 anonim ***** válasza:
88%
#3 Arról nem is beszélve, hogy ma már a nők is dolgoznak, nem vagyunk rászorulva arra, hogy egy hapsi eltartson minket. Szóval duplán gáz ebbe a bugyuta, elavult magyarázatba menekülnötök.
2023. jan. 12. 13:18
 6/56 anonim ***** válasza:
71%

Kérdező, le a kalappal! A kérdés kiváló.👍🥃

Nem hiszem, hogy az oldalon vergődve vonyító incelek bármelyike érdemi választ ad majd. Nyomják majd a szokásos elcsépelt szöveget a nők elvárásairól, meg hogy ők milyen "rendes és jó emberek". Rehát kerülőduma lesz bőven, csak válasz nem.🤔 De legalább ezzel is szembesülnek, hogy ők nem tudnak semmit nyújtani, csak a pusztulatos, rohadó jelleműket, ami nem ér sokat.🤣

2023. jan. 12. 13:45
 7/56 A kérdező kommentje:

Nem provokációnak szántam a kérdést. Igazából csak az zavart mindig, hogy mindig mondják, hogy "nagoyk az elvárások és én nem tudok ilyen elvárásokat teljesíteni". Deee konkrétumokat sosem írtak. Én most konkrétumokat szeretnék.

Másokról beszlni meg könnyű, mások szájába adni, hogy ő mit akar. De ez a kérdés azt célozza, hogy az incelek mit akarnak, mik az elvárásaik. Mert végső soron párkeresésben ez számít, szerintem.

A kérdést meg lehet osztani incelkérdések alá, hátha valaki megfelel rá!:D

2023. jan. 12. 13:52
 8/56 anonim ***** válasza:
39%
Van egy teóriám. Az incelek istenverte NPC-k, ráadásul pont azok, akiket alig volt idő még specifikálni is.
2023. jan. 12. 13:52
 9/56 anonim ***** válasza:
23%
Ezen ne múljon Kérdező, minden további incelkérdéshez belinkelem ezt, hátha lesz hatása.🙂 7-es voltam.
2023. jan. 12. 13:56
 10/56 anonim ***** válasza:
84%
Na, erre nagyon kíváncsi vagyok! Amint megvan a női verzió, arra pedig válaszolni fogok, eskü! ☝🏻
2023. jan. 12. 13:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!