Incelek! Mit tudtok felmutatni, és mik az elvárásaitok?
Sokszor beszélünk elvárásokról, de általában mindig másokéról. Engem viszont az érdekelne, hogy mik a ti értékeitek és mik a ti elvárásaitok a párkeresés kapcsán.
Szóval pl az alábbi "profil" mentén. Számértékek megadásánál nyilván lehet tól-ig értéket is megadni, vagy minimumot, maximumot.
A Te adataid:
Kor:
Magasság:
Testsúly:
Végzettség, foglalkozási terület:
Nettó jövedelem:
Küllemed főbb jellemzői, ha van:
Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:
Szabadidős tevékenységek:
Egyéb értékeid:
Elvárások párkeresésben:
Kor:
Magasság:
Testsúly:
Végzettség, foglalkozás:
Nettó jövedelem:
Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:
Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:
Egyéb elvárások:
#12 De, van olyan, hogy incel, az incelek előszeretettel használják is magukra és nem a 7-es válaszolóhoz hasonló emberek találták ki, hanem az incelek. Tessék, egy kis irodalom:
Megy a mellébeszélés, miközben egy válasz sem érkezett az eredeti kérdésre.
A tegnapi kérdéssel együtt ez is mehet a listára, ami segít megértetni másokkal, hogy az incelek miért rohadnak meg egyedül.
16, mire gondolsz tegnapi kérdés alatt?
Sajnos a válasz hina nem válasz, ezen a felületen legalábbis semmiképp.
Nade, csakhogy "példát mutassak", itt van az én válaszaim a kérdésre, minden gyalrósággal együtt:D lehet szeretni, nem szeretni, ez van:D
Az én adataim:
Kor: 29
Magasság: 172 cm
Testsúly: 86 kg (nem izomból)
Végzettség, foglalkozás: bölcsész Bsc, irodai munka
Nettó jövedelem: 370k
Küllemed főbb jellemzői, ha van:
Hosszú haj, szakáll, szemüveg, szőrös test.
Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak:
Empatikus, figyelmes, jellemzően introvertált, környezettudatos, pénzügyileg tudatos, egész humoros, egész kreatív, muzikális, emberközpontú, racionális, rend szerető
Szabadidős tevékenységek:
Olvasás, társasjátékozás, szerepjátszás, sétálás, keresztrejtvény fejtés, évente 1-2 alkalommal biciklitúrázás, kenutúrázás
Elvárások:
Legyen nő (:D)
Kor: 25-29 év
Magasság: 155-170 cm
Testsúly: 50-60 kg
Végzettség, foglalkozás: nagyjából mindegy, de mentális munkát végezzen
Nettó jövedelem: min 230k
Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások:
Vékony testalkat, csinos öltözködés (pl szeresse a szoknyákat), legyen formás feneke
Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások:
Legyen empatikus, figyelmes, legyen partyarc ha kell, de szeresse a csendes estéket is, legyen olvasott, tájékozott, családcentrikus, környezettudatos,pénzügyileg tudatos, liberális gondolkodású. Valamilyen művészetben legalább minimálisan jártas (pl hangszeren). Tudjon jól sütni-főzni. Klasszikus értelemben vett feminista (álljon ki magáért és a klasszikus sovinizmus ellen). Zenében mindegymit szeret, csak ne elektronikus zenét. Ne zavarja a rock/metál. Ne zavarja a szőrös férfi test. Legyen céltudatos. Tartsa alapnaka hűséget egy kapcsolatban.
Egyéb elvárások:
Legyen legalább 4 barátja akikkel rendszeresen találkozik
Ne zavarja, hogy rendszeresen találkozom a barátaimmal
Ne dohányozzon
Kb 30 éves korára akarjon gyereket, de összesen 2-t vagy 3-at.
Tudjon biciklizni, úszni
Szeresse, de legalábbis férjen bele neki az orális szex
Na akkor leszek én a hős aki megtöri a jeget és kitölti az "adatlapot". :D
Habár nem igazából tartom magam "incelnek" és szerintem definíció szerint nem is lennék az, mert hosszú ideig próbáltam aktívan tenni érte hogy legyen párom, csak túl ronda + csóró vagyok ahhoz hogy legyen esélyem, de mindegy, legyen:
A Te adataid:
Kor: 26
Magasság: 190-200 cm közt valahol (nagyon rég nem mértem, de jó magas vagyok)
Testsúly: 80 kiló körül
Végzettség, foglalkozási terület: közgazdász; jelenleg munkanélküli
Nettó jövedelem: semennyi, nincs munkám
Küllemed főbb jellemzői, ha van: ronda
Főbb belső tulajdonságok, miket szeretsz, miket tartasz fontosnak: balszerencsés, lúzer, cinikus, de van humorom és az átlagnál valamivel talán műveltebb vagyok (kitörölhetem vele)
Szabadidős tevékenységek: GTA, Star Wars, sportkocsik, fotózás, állatok
Egyéb értékeid: egy kollekciónyi Funko figura, megérnek pár százezret
Elvárások párkeresésben:
Kor: 20-30 közt (elég evidens szerintem)
Magasság: mindegy
Testsúly: lehetőleg azért 80 kiló alatt
Végzettség, foglalkozás: tökmindegy
Nettó jövedelem: nem érdekel, nem eltartót keresek hanem társat. Annyi hogy hajléktalan ne legyen, amúgy az se érdekel ha a szüleivel él.
Küllemmel kapcsolatos főbb elvárások: ha nincs elhízva, nem bányarém és nem egy műanyag kirakatbábu, akkor annyira nem izgatnak a részletek. Szép arc, csinos alak, kedves mosoly, ennyi elég bőven.
Belső tulajdonságok, képességek, preferenciákkal kapcsolatos elvárások: empátia, hűség, intelligencia, humorérzék.
Egyéb elvárások: ne legyen láncdohányos meg alkoholista (alkalmanként belefér ha kulturált keretek közt marad).
Így jó lesz?
Hozzá kell tennem, hogy nekem van konkrét kiszemeltem, nyilván nála sincs semmi esélyem, csak kiegészítésnek írom.
Háh, végre valaki! Köszönöm a válaszodat, ment is a zöld!
Mondjuk az "értékeim" fogalmát helyenként furán értelmezted, elsősorban pozitívumokra gondoltam, de sebaj, ez is megteszi!:D
Köszönöm szépen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!