Ha egy nőnek ilyen elvárásai vannak akkor igazából hülyét akar csinálni belőlem?
Legyen egy drága autóm (most nem írok márkát, de volt erről is szó)-neki jogsija sincs.
Legyen jó végzetségem és szakmám is-neki csak egy érettségi van még munkája sincs(és nem is akar).
Legyek jó lelkű, megértő, alázatos-ő viszont parancsolgat és nagyképű.
Legyek intelligens értsem meg ha neki valami baja van-közben ő egy érzelmi analfabéta.
Az ágyban is legyek jó-ő meg még szopni sem akar.
Először csak nevettem amikor ezeket lényegében kiderítettem róla, utána kifejezetten felb.ott az ideg, hogy ezt most mind komolyan gondolja, majdnem neki mentem egy másik kocsinak az idegtől..ez konkrétan hülyének nézés akar lenni? Ugye nem minden nő ilyen?
Nem, nem minden nő ilyen.
Bepróbálkozott, balek vagy-e...
Én csak kiröhögném, nem tudna úgy felb.szni senki ilyesmivel, h karambolozzak.
Nem minden nő ilyen hülye nyugi:)
Van olyan akinek elég egy nyugodt élet és hogy mindenetek meglegyen de nem kell extra luxus.
Hát nem irigyellek kérdező!
Nem éppen rózsás a helyzeted most. Szerintem szakítsd meg ezt a kapcsolatot és felejtsd el mihamarabb!!!
Hány éves vagy egyébként? Gondolom, hogy huszonéves korosztály lehetsz, nem több. Rengeteg más nő van, ismerkedj meg velük!
Hol? Esetleg privátban megírhatom, ha gondolod...
Ui: milyen volt édesanyáddal a kapcsolatod gyerekkorodban? És milyen most vele? (Talán ezeket a nőtípusokat vonzod tudat alatt?) Milyen családból jött ez a szóban forgó hölgy, ismered a körülményeit?
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!