Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Más hogyan tudja sokkal...

Más hogyan tudja sokkal lazábban venni az életet, nem megfelelni, tényleg kiélvezni mindent, nemet mondani?

Figyelt kérdés

Több olyan ismerősöm van, aki pl most több hétre otthagyta a munkahelyét, akár felmondott vagy nem tudom, de ilyenkor elmegy utazgatni Ázsiába, megismer új kultúrákat, helyeket, nem zavarja hogy mi van a világban. Én meg ilyeneken is stresszelek, ha home officeban merek negyed órat aludni akkor kirúgnak e.

Más téma: sokszor pl azt érzem inkább lemondok sok mindenről, csak a párom ne haragudjon meg. Pl inkabb nem látogatom meg a szüleimet, de így legalábbnem kell konfronálódnom.

Mit tudok ezzel kezdeni?

30/F

tegnap 16:14
 1/3 anonim ***** válasza:

"Én meg ilyeneken is stresszelek, ha home officeban merek negyed órat aludni akkor kirúgnak e."

Hát, mondjuk ez nem feltétlenül rossz szokás.

Azért tartsunk mértéket.

Látod, hogy mások átgondolták a dolgok prioritását úgy, hogy vállalják a következményeket is. Ezt kell neked is.

tegnap 16:18
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Hát nyugodt legyél egy normális emberben vannak ilyen parák. Meg amúgy senki sem tökéletes, ebben az évben én annyiszor le égettem magam hogy ha bele gondolok össze rázodik bennem a lélek 😆

Egyébként meg minnél többet mozdulsz ki minnél több embert ismersz meg stb annál jobban immunis leszel erre mert nem mindig egy helyre összpontosul a figyelmed.

Csak mondjuk óvatosan mert sok szutyok ember is van

tegnap 16:32
 3/3 anonim ***** válasza:
Én annyira laza vagyok, hogy sose mondok semmire nemet. Ez látszólag nem működhet, pedig nagyon is.
tegnap 17:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!