A tik tok másra is ilyen káros ?
Mindennap órákat vesz el az életemből a telefon nyomkodása, türelmetlen lettem, nem tudok oda figyelni annyira de semmire, angolul minden egyes szót értettem eddig most így néha kihagy az agyam nem tudom oda figyelni rá..nehezebben tanulok meg dolgokat.
Az embereket egy az egyben napi 5-6 szor teljesen megutálom. A nőkkel szemben eddig is elég előítéletes voltam..most meg sokszor azt hiszem hogy az összes ilyen maga mutogató kis k..va (ami nyilván nem igaz) de sokszor haragszok rájuk.
Összehasonlíthatóm magam néha az emberekkel. Feszült vagyok..ilyesmi. Meg amúgy elfogadhatatlan egy platformnak tartom és nem értem miért nincs már be tiltva.
Például 19 évesen ez engem totál le rombolt volna anno..szerintem minimum 3 tantárgyból buktam volna meg ezzel a szintű figyelem elterelésekkel.
Semmibe veszi a felhasználók véleményét, biztonságát..két lábbal tapossa az emberi jogokat. Egyszerűen ez egy káosz..ezt a generációt meg szerintem tönkre teszi kb..nem hogy ezt a fiatalt, hanem még engem is szóval bele gondolni is rossz mennyien használják.
Tudom én vagyok a hülye hogy használom..de ezt teljesen komolyan gondolták?
Ha egy fiatal meghal véletlen még nagyon emlékei sem lesznek a videókon kívül (kivétel aki nem használja annyira vagy egyáltalán)
32f
Passz.
Tudatosan elkerülöm ezeket a baromságokat.
Nálam ezek tiltó listán vannak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!