Mit tennél ha azt mondanák hogy mostantól annyi pénzed lesz amennyit kérsz, bármikor kérhetsz bármennyit és nincsen más feltétel csak a szokásos. (Bűncselekményért börtön jár ha elkapnak, jogsidat elvehetik ha olyat csinálsz, stb)?
Lakást vennék, autót vennék, helyrehoznám magam egészségügyileg, nem dolgoznék, csak lazulnék, élvezném az életet.
Ja és elválnék.
En is adomanyoznek belole, de emellett elnek, nyaralni jarnek, amikor kedvem van es raer valaki, aki eljon velem, vennek egy szebb lakast, mint a mostani egy jobb kornyeken, adnek anyameknak egy valag penzt, hogy be tudjak fejezni a hazfelujitast gyorsan, amit csinalnak epp, meg igazabol ezer dolgot csinalnek.
Valoszinuleg inditanek egy vallalkozast, amit elvezek es ami rendszert adna a napjaimnak, de ezt is ugy, hogy mar az elejetol lenne eleg alkalmazott minden poziciora, hogy ha ugy dontok, hogy most ket hetet Norvegiaban akarok tolteni balnalesen, akkor menjen nelkulem is a dolog😄 (Valoszinuleg kavezo lenne, tudom, eleg sablonos, de imadom a kavet es a jo kavezok hangulatat.)
#7 Nem te vagy én, köszönöm:)
A kérdésre a válasz, hogy néhány éve voltunk ott többször is és nagyon nagy élmény volt nekem, és azóta más okból is közel áll hozzám, de ez már személyesebb
Az IGAZI 4-es válaszoló
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!