Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mit tennél ha azt mondanák...

Mit tennél ha azt mondanák hogy mostantól annyi pénzed lesz amennyit kérsz, bármikor kérhetsz bármennyit és nincsen más feltétel csak a szokásos. (Bűncselekményért börtön jár ha elkapnak, jogsidat elvehetik ha olyat csinálsz, stb)?

Figyelt kérdés
2023. jan. 9. 07:58
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:
Ja hogy akkor nem is Bécsbe kell menni..
2023. jan. 9. 09:41
 12/18 anonim ***** válasza:
67%
Miért Bécs az nem Ausztriában van te lángész?:D
2023. jan. 9. 09:43
 13/18 A kérdező kommentje:
Tanulj meg értelmezni
2023. jan. 9. 09:44
 14/18 anonim ***** válasza:
100%
Te tanulj meg értelmezni. Hol írtam hogy nem Bécsbe akarok menni? És hol írtam, hogy oda? AUSZTRIÁT írtam. Na mindegy, nem vagy a legelesebb kés a fiókban
2023. jan. 9. 09:45
 15/18 anonim ***** válasza:
Én Ausztriában élek. Az ember a pénz miatt jön ki ide, aztán itt tartja minden más, mert rájön, hogy nem is a pénz a legfontosabb. Magyarországra akkor se mennék soha vissza, ha 10x annyit keresnék ott, mint itt.
2023. jan. 9. 12:03
 16/18 A kérdező kommentje:
Esetleg a tobbi irast is el kéne olvasni s akkor értenéd hogy miről van szó...
2023. jan. 9. 12:20
 17/18 anonim ***** válasza:

- keresnék ugyanezen a környéken egy még nagyobb, jó elrendezésű lakást és megvenném (vagy egybenyitnám a mostanit a szemben levő lakással, ha sikerülne meggyőznöm a szomszédot, hogy adja nekem el :D)

- utazgatnék

- nagyobb összegekkel támogatnék számomra kedves alapítványokat és kulturális intézményeket

- felmondanék, és vállalkozásba fognék (szellemi kreatív téren)

- befejezném a fogászati kezeléseimet korábban, mint számítottam rá, felvarratnám a melleimet, elmennék pár fiatalító arckezelésre

2023. jan. 9. 13:32
 18/18 anonim ***** válasza:
Elsőkörben szüleimnek adnék belőle, vennék egy családi házat és örökbe fogadnék pár kutyát. Utána támogatnék pár alapítványt, a helyi állatmenhelyt, illetve könyvtárt. Majd utazgatnék, rendbe hoznám a mentális egészségem és fejleszteném magam.
2023. jan. 14. 21:23
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!